Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal anyukák! (meg mindenki...

Fiatal anyukák! (meg mindenki más) Zavart titeket a terhességi csíkjaitok?

Figyelt kérdés
Vetettek ill.vesztek fel olyan topokat amikből kint lesz a hasatok és látszódni fognak a csíkok?És bikinit?
2011. ápr. 8. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen is és nem is.Nem tudom eldönteni,hogy a csíkjaim nagyon vészesek vagy sem.Elöl a hasomon egy sincsen,inkább a csípőcsontom környékén,ott viszont elég vastagnak tűnik.Elkezdtem fogyni,most feltűnőbbnek találom...mi lesz ebből?

Dehát valamit valamiért! :)

2011. ápr. 12. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én még nem szültem szóval kilógok a sorból, de így is tele van a csípőm és a melleim csíkokkal a gyors növés miatt szóval max lesz pár a hasamon, ez annyira nem izgat. Vannak a csíkoknál rosszabb testi károsodások a szülés következtében...
2011. ápr. 12. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:

vytalon lányok asszonyok, vytalon! :) hyaluronsavas, magyar termék, nagyon jó áron, higgyétek el, nekem nagyon bevált!!!

facebook-on van oldala!!!!

2011. ápr. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!