Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit felejtett otthon ami...

Ki mit felejtett otthon ami kellett volna a kórházba?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálunk apa a hazahozós ruhákat hagyta itthon, amikot jött értünk :))) Volt egy 28 km-es útja haza és ugyanennyi vissza :D
2011. ápr. 8. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem elfelejtettem, de keveset vittem wc papírból.
2011. ápr. 8. 12:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Én csak 2 pár melttartóbetétet vittem,de több kellett volna.

Betéttel ugyanez volt a helyzet.2 csomag kellett.

Egy plusz pléd a babámnak,mert elég vékonykát adtak.

Újszülött kesztyű,hogy ne marja össze magát már a kórházban sem.

2011. ápr. 8. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Sima tisztasagi betetet. Eszembe sem jutott, hogy szukseg lehet ra, mert az elso szulesem utan egy hetig hatalmas tena betetre volt szukseg. De a masodik szuleskor volt egeszsegugyi kaparas, annyira kitisztitottak a mehemet, hogy a 2. naptol meg a sima mensihez valo betet sem kellett, eleg lett volna a kicsi tisztasagi betet, a ferjem hozott is.

De ugy remlik, hogy masra nem volt szukseg.

2011. ápr. 8. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Személyi igazolvány, na az durva volt. Férjem haza, nem találta, nem adták ki a papírokat, elvesztettem, nem vesztettem. Végül kabát zsebbe. Nem volt egyszerű :)))
2011. ápr. 8. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Sok mindent, mert az éjszaka közepén váratlanul a kiírt időponttól 1 hónappal korábban indult be a szülés, és nekem nem volt összekészített csomagom még. Azt hiszem, papucsot, WC papírt, betétet, a baba hazahozós ruháját, evőeszközt, poharat. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
2011. ápr. 8. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Mellszívót:)
2011. ápr. 8. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Szintén mint az elsőnél. Apa hagyta itthon a hazajövős ruhát. A gyerkőcét hozta, de az enyémet otthon hagyta, így én pizsamában és köntösben mentem haza. :D
2011. ápr. 8. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
A hazajövős ruhát én is, úgyhogy haza is terhes nadrágban meg kismama felsőben mentem. Már fogni kellett, hogy le ne csússzon :)
2011. ápr. 8. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok..Ha nálunk is csak az én ruhám hiányzott volna, nem is lett volna gond ! Viszont a kedves párom a kicsi ruháit és a hordozót hagyta itthon a teraszon... És még azt se mondhatom, hogy azért, mert szegényem gyakorlatlan, első babás apuka... ez épp a 4. gyerkőcnél történt velünk :) Kórházi ruhában meg ugye mégsem adhatták ki a lányunkat :D
2011. ápr. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!