Anyucik! Játszótérre mindig csak ti viszitek a gyerkőcőt, vagy apa is szokta?
Hát nekem ez fura.
Az én férjem is sokat dolgozik, de ha teheti, jön velünk a játszóra. Ő is jegyezte már meg, hogy általában ő az egyetlen apuka a játszón.
Igaz én egy 4, egy 2,5 és egy 1,5 éves gyerekkel járok, így nekem is elkél a segítség :-D
Főleg, mivel általában a játszón csak én játszok a gyerekekkel, a többi anyuka ül a padon és beszélget. Tőlük akár le is eshet a gyerek csúszdáról!
Néha apa egyedül megy velük, akkor én otthon próbálom utolérni magam a takarításban.
Köszönöm a válaszokat!Jó olvasni,hogy vannak apukák,akik ugyanúgy viszi a gyerkőcőket a játszótérre,ahogy az anyuka,sőt van hogy együtt megy a család.Én csak álmodozhatok erről...Nekünk szinte alig van családi programunk,családi életünk,sokszor szomorú vagyok ezmiatt.
Az egyik válaszoló rosszul értelmezte sztem a kérdésemet és indoklásomat,azt irta,ő nem nézne le senkit-apát- azért,mert a gyerekével elmegy a játszótérre.Nos,én sem nézek le sekint ezmiatt,csak irigylem picit az anyukákat,meg a gyerekekt,akiknek az apukájuk tud időt és energiát szánni ilyensmire is.
Nekem meg inkább az a furcsa, hogy mostanában látok 1-2 apukát napközben sétáltatni a gyerkőcöt (még babakocsis). Lehet, hogy szabin van, de ha nem, akkor miből élnek? Vagy éjjel dolgozik az apuka? Én ezen csodálkozom inkább....
Kérdésedre válaszolva: mi még csak most kezdtük a játszóterezést, napközben nyilván én viszem, mert én vagyok itthon, de ha apa 5-ig dolgozik, és épp a játszón vagyunk (általában 6-ig szoktunk ott lenni, fél5-5-től) akkor oda jön, és ott van velünk. Ha ő viszi a fiunkat, inkább villamosozni mennek, vonatot nézegetni meg ilyen fiús dolgokat csinálni. De szerintem később, ha már nagyon jó idő lesz, munka után ő is lemegy vele a játszóra, vagy hétvégén hárman megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!