Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30-as evek elejen jaro anyukak...

30-as evek elejen jaro anyukak ti milyen furdoruhat/bikinit hasznaltok nyaron a strandokon?

Figyelt kérdés

Ketereszes bikinit vagy egyreszes furdo rucit hasznaltok? Ugy felvennem a ketreszes bikinimet, hogy szepen lebarnuljak a Balcsin, de nem tudom nem-e vagyok hozza mar idos? :(

33 eves anyuka

2011. ápr. 7. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis vagy hozzá idős!!!!

Olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad: ami előnyös és illik hozzád. Ez testalkattól és típustól (fiatalos, komolyabb, egyszerűbb, bohókásabb, vagányabb, milyen temperamentumú vagy!), attól függ!

Magyarán: ami neked tetszik, azt vedd fel. Ami közelebb áll hozzád.

Nehogy mostmár otthonkába mászkálj, mert 33 vagy és gyereked is van. :D:D:D

Na komolyan: amiben jól érzed magad!!!!!!!!:)

2011. ápr. 7. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is felveszem,pedig 37 vagyok:-))
2011. ápr. 7. 16:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Nagyon aranyos valaszt irtal. :))
2011. ápr. 7. 16:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Neked is koszi masodik. :)
2011. ápr. 7. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Az iden en is felveszem a tavaly meg nem mertem sem ketreszest sem masikat aprilis 29en szultem de mara mar ugyanugy nezek ki mint szules elott nem csikos a hasam meg hat ugy gondolom hogy 32evesen meg nem vagyunk oregek nem?
2011. ápr. 7. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:

39 voltam decemberben(tehát a 30-as éveimVÉGÉN járok) de csakis BIKINI, háromszögfelsővel.

Egyrészest sosem, az olyan nagyis.

Tengerparton szoktam monokinizni is.

Ráadéásul most fogyóban vagyok, nyárra szuperül fogok kkinézni:-)))))

2011. ápr. 7. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Bocsi csak 20as évein közepét taposom, de nem hagyhatom szó nélkül, kérlek ne sértődj meg, de nem idős vagy, hanem bolond.

Idős a hellókittys lenings-póló-hajpánthoz vagy, ízléses bikinihez nem.

Jó napozást:)

2011. ápr. 7. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:

tudod hány 50-60 feletti bikinis nőt láttam már?

és tudod hányat meg is csodáltam közülük, hogy bár én is így néznék majd ki ennyi idősen?

na erre gondolj

nem a kór hanem a külső (kinézet,alak, izlés) számít

sok sikert

2011. ápr. 7. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is a háromszög felsős bikinire szavazok,az előnyös...:)))

35/N

2011. ápr. 8. 06:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírom ezeket a kérdéseket, pl. a múltkor is volt egy, hogy nem gáz-e, hogy ugyanúgy öltözködik az anyuka, mint a gyerekek előtt :))))

Ezek szerint Te nem szoktad megnézni a többi nőt a strandon? Olyanok is felvesznek tangát, ill. nyugodtan monokiniznek, akiknek aztán bőven lenne mit takargatni, mégsem zavartatják ám magukat! Arról meg nem is beszélve, hogy a szőrtelenítés sem szokás mindenkinél és olyat is láttam, aki szerintem még életében nem szedte le a szőrt a bikinivonaláról, de halál nyugodtan heverészett a féltenyérnyi tangájában, képzelhetitek... :)

Szóval, ha csak nem vagy egy amorf bálna zebracsíkos kötényhassal, akkor nyugodtan vegyél fel bikinit, ha azt szeretnél :)

2011. ápr. 8. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!