Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik babakocsit vegyem meg?

Melyik babakocsit vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 7. 12:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Te melyiket vennéd meg a most születendő babádnak? Nem nagyon tudok dönteni. Kérlek, ne az ára alapján döntsetek! Köszönöm a segítséget. :)
2011. ápr. 7. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ezek közül a shoppert venném meg, én is szemeztem vele sokáig. Nekem az nyeri el leginkább a tetszésem.
2011. ápr. 7. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik a legjobban. Én azt venném meg.
2011. ápr. 7. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Hauck.Nem vennék többet olyan babakocsit aminek nem egybe tolókarja van.Viszont ezekbe bele lehet tenni egy ujszülöttet?
2011. ápr. 7. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem hauckom van, de nem ez a fajta, viszont tudom, hogy ezt a kocsit is úgy lehet összehajtani, mint ami nekem van. Ha van hely bőven a kocsiban, akkor ezt ajánlom. 8 hónapja használok hauckot macskakövön, dombos vidéken. Nagyon jó! Viszont most akarok venni egy esernyőre összecsuktathatót, és a másik kettő közül nem tudnám eldönteni, melyik a jobb. Talán a safety 1st:D (árat nem néztem)
2011. ápr. 7. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezeket a babakocsikat nem lehet vízszintesre dönteni, ezek újszülötteknek nem jók. Akkor jók ha már a babád nagyobb lesz. Szerintem másmilyen babakocsit válassz, olyan ami újszülött kortól való.
2011. ápr. 7. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:

A hauckot választanám én is, de ezek sport babakocsik, nem valók újszülöttnek annyira.

Azt még, hogy nem fektethető teljesen vízszintesig, az kiküszöbölhető egy vastagabb takaróval, viszont engem zavarna, hogy nem lehet szemből tolni. Én úgy szerettem nézegetni az alvó picit...

2011. ápr. 7. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Örülök, hogy a hauck tetszik jobban. Van Hauck babahordozónk, ami kompatibilis vele, így újszülött kortól tudom majd használni. Köszönöm a segítséget. :)
2011. ápr. 7. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én egyikbe sem tenném bele az újszülött babámat. Igazából ezek sportkocsik, nem gondolom,h teljesen vízszintesig dönthetők. Hiába kompatibilis a hordozóval, abban sem lehet órákig kocsiztatni a babát. Én inkább egy szimpla mózes babakocsit vennék a helyedben, hordozóban csak addig legyen amíg muszáj, pl. autóban. De te tudod.
2011. ápr. 7. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Igaziból sok mindenre nem fogjuk használnia babakocsit, amíg kicsi. 6 hós korától meg jó ez a babakocsi is.
2011. ápr. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!