Mit csináljak a lányommal hogy végre aludjunk? Cumi kérdés.
13hónapos a kislányom és borzalmas rossza alvó,mindég is az volt. Nappal és este is altatni kel,kész tortúra. Hiába álmos nem akar aludni. Éjjel ha kiesik a szájából a cumi elkezd nyöszögni,ha nem kapja meg rögtön ordít. Van hogy 1-2óránként is a cumit dugdosom a szájába. Olyan is van hogy felül,vagy feláll de a szeme csukva van. Már ott tartok hogy kivagyok,nem bírom tovább alvás nélkül!
Szégyellem de az idegeim is kivannak. Mit csináljak???
Én is ebben reménykedtem,de sajnos nem. Az első 3-4hónap maga volt a rémálom. Reggeltől estig állandóan rajtam lógott,1percre sem tudtam letenni mert csak ordított. Születésekor a kórházban mondták a nővérek hogy éjszaka ott is mindég sírt. Most hogy nagyobb már 1fokkal jobb,mert néha azért elvan egyedül,de az alvása nem javul.
Van hogy ő is felül vagy áll hajnalban az ágyában és nyekereg. 5cumi van az ágyához készítve. Reggel 7körül már fent van,de este van hogy még 11kor még nem alszik. Nappal alszik vagy 2-3órát összesen. Nem tudom hogy bírja,de annyi energiája van,én meg már összeesem a fáradságtól.
Miért nem viszed el vizsgálatra?Itt van pár olyan anyuka, aki meg tudja mondani pontosan hova kell menni abban az eseteben, ha ilyen rosszul alszik a baba.Ha jól tudom, a Heim Pálba szokták vinni a csemetéket.
Lehet, ha kiírod kérdésbe, kapsz tőlük választ.Csak olvassa valamelyik.
Hátha itt találsz valamit:
21:51-es vagyok, egyébként nálunk is kb. fél óra szokott lenni, míg este elalszik. Eleinte jobban pörgött, felállt, de mostanában már inkább fekszik mellettem és forgolódik, amíg el nem alszik. Volt, hogy 3/4 óra is volt egy időben, mire elaludt. Talán most hogy már jár és az utcán is kicsit megy, jobban elfárad. Eddig még az a szerencsém, hogy a nappali alvása még séta közben, a babakocsiban van, de ha nem elég neki, délután elég nehezen megy otthon, 5 után már nem szoktam altatni, inkább korábban fürdetem.
Nekem volt, hogy azt mondta a gyerekorvos, hogy próbáljuk meg a nagyszülőkre hagyni időnként, hogy kialudjuk magunkat. De erre nem volt még példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!