Milyen hordozót vegyek születendő gyermekemnek? Nektek melyik vált be?
Nalam a fo szempont mindig az volt, hogy a babakocsival kompatibilis legyen. Kisebb kiruccanasoknal (pl vasarlas, ugyintezes) nagyon jol jott, hogy az alvo babat (mert picikent a gyermekeim kb az elso kanyarnal MINDIG bealudtak az autoban) hordozostol kivettem, raraktam a babakocsira es nem kellett felebresztenem, majd ugyanigy vissza.
Az elso hordozonk graco volt, akkor nem igazan erdekelt a toresteszt, mert nem nagyon autoztunk, a hordozora is alig volt szukseg, de graco kocsit vettunk es adtak hozza.
A masodik babanal sokat autoztunk, peg perego babakocsit vettem kompatibilis hordozoval (primo viaggio), akkor jo volt a torestesztje, azota mar vannak ujabb modellek, meg mindig jonak szamitanak.
jajjjjjjjjjjj,vagyok olyan hordozót??????
Én manducát vettem,barátnőmnek Beco van,mindekettő nagyon jó.Amit Te kinéztél az is jó lehet!!!De azt vedd figyelembe,hogy nyáron nagy melegbe iszonyatosan összeizzadtok ezekben a magadra kötős dolgokban.Így én nem is használtam nyáron....
Az elso valaszolo vagyok.
En sem tudtam, hogy az anyukan hordozorol van szo, bocsi, hogy feleslegesen valaszoltam.
Nah, ebben viszont nem tudok tanacsot adni, mert halvany lila gozom nincs a temarol, nekem ez nagyon nem a stilusom.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!Igen sajnos nem egyértelmüen tettem fel a kérdést!
Én is attól tartok hogy nagyon melege lesz ebben a hordozóban de újszülöttként meg jobb ez mint a rendes kenguruk vagy nem?Amúgy még a baby björn kengurut néztem még.
Autós ülésünk az van egy peg perego mert van már egy 2,5 éves kislányunk neki meg römer king van.
Szia!
Én szívesen hordozom a gyerekeimet, ezt a fajtát nem ismertem. Elsőre azt gondolom, hogy csecsemőnek nagyon jó lehet, amit hiányolok az az, hogy nincs háton hordozós lehetőség benne és egy 10 kg feletti gyereket sem elöl sem a csípődön nem javasolnék hordozni.
Tehát, ha inkább az első hónapokra vennéd, szerintem rendben van, de a 15 kg-os határt fenntartásokkal fogadom.
Én újszülött korban kendőbe kötöttem őket, sima Nandum van. Meg kell tanulni a kötési mógokat, de bele lehet jönni...
Most már lehet öregszem (a fiamnál nem volt ilyen gondom), de a 7 kg feletti lányom hosszú távon nagyon húzta a vállamat kendőben, ezért vettem egy mei tai-t. Ezt csak 3 hónapos kortól lehet használni 15 kg-ig, de ezt lehet előre, oldalra és hátra is kötni. Szintén párnázott és a derék+váll viszi a súlyt.
Ez nagyon bevált. Mindkettőt linkelem:
Jó hordozást!
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Az első hónapokra gondoltam ezt a hordozót következőnek néztem a baby björn kengurut,de mei tai-t is néztem már 3 hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!