Hol lehet olcsón kerti játszóházat venni?
Figyelt kérdés
Műanyag lenne a legjobb (esetleg fa).
Használt is jó lenne.Néztem a teszveszen, expressen, de mindenhol eszméletlen drága.Ma bementen az Auchanba is.Ott meg mégdrágább.
2011. ápr. 5. 15:05
1/3 anonim válasza:
Akkor úgy látom,te is azt tapasztalod,mint én. Én is régóta keresek,és iszonyatosan drága mindenhol.
Már arra gondoltam,hogy veszünk fát a tüzépen,és megcsináljuk ketten a férjemmel. Ennek még nem néztem utána,hogy mennyire jönne ki.
Olyat láttam valahol olcsón,ami nem műanyag és nem fa,hanem egy ilyen fémes vázat kell felállítani,és arra ráhúzni egy ilyen ponyva szerű anyagot.
2/3 anonim válasza:
szia menyiert szeretnel talalni??
3/3 A kérdező kommentje:
Max. 10-et tudnék érte adni.
Már mi is gondoltunk rá, hogy veszünk faanyagot, és abból lesz.
Van egy lomis piac, ott vasárnap még körülnézünk.Hátha...
2011. ápr. 5. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!