Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babatervezők oldalán Leo...

Babatervezők oldalán Leo mennyire pontosan tudja meghatározni a hőgörbét?

Figyelt kérdés
Azt írta hogy vagy méhen kívüli terhességem van vagy ciszta a hőgörbe alapján segítsetek nagyon megijedtem
2011. ápr. 5. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ő doki úgyhogy elég pontosan.

menj el dokihoz.

2011. ápr. 5. 12:00
 2/12 A kérdező kommentje:
ha pozítív lesz a teszt akkor mennyire esélyes a méhenkívűli? ésha az van akkor avval mi a tehendő?
2011. ápr. 5. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Úgy van hogy ha + a teszted akkor 1-2 héten belül doki mert ott Ő uh-n megnézi hogy méhen kivüli belüli-e

ha méhenkivüli akkor abortusz mert 8 hetes korára szétfeszíti a petevezetéket Te elvérzel.

ha méhen belüli akkor igazolja a petezsák jó helyét és visszahív 2 hét múlva kontrollra. ott lesz szívhang is.

nem tudom hány % esély van mert lehet örökletes hogy sokadjára nem lesz méhenbelüli..

menj el dokihoz ezért irtam.

2011. ápr. 5. 12:12
 4/12 A kérdező kommentje:
hívtam a nőgyógyászom nem veszi fel lehet éppen műt vagy szülést vezet le. 3 hete reggelente émelygek 6 nap késés után jött meg egy napot kicsit intenzíven, a többi inkább csak barnázgatáásos valami volt. a hőm akkor 36,9 ről leesett 36,2 re majd másnap felment 36,7 re ami változott egyszer 36,6 majd másiknap 36,7 ez így ment sorra 3 napig folyamatosan 36,7 volt tegnap leesett 36,2 re ma már megint 36,6 ott mértem ma vagyok a ciklusom 14. napján Félek
2011. ápr. 5. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:

én nem vagyok leo ...

menj el az ügyeletre ha nem veszi fel pár órán belül.

nem biztos hogy méhen kivüli de jobb lenne tudni .

az a baj hogy annyira szétfeszíti a petevezetéket hogy sokszor v. elvarrják mert szétdurran v. további hegesedés miatt a köv. többi terhesség is megreked ott és azok is ilyen véget érnek.

még ma lásson orvos!

2011. ápr. 5. 12:28
 6/12 A kérdező kommentje:
remegek de nagyon, az a baj hogy 4 re suliba kéne mennem estire de ha ma tud fogadni akkor inkább doki mint suli
2011. ápr. 5. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát inkább!!

v. ügyelet akár most!

2011. ápr. 5. 12:42
 8/12 A kérdező kommentje:
A görbémet is kéne vinni csak nem tdom kinyomtatni azt hogy oldjam meg?
2011. ápr. 5. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:
A görbédre nincs szükség!
2011. ápr. 5. 12:52
 10/12 A kérdező kommentje:
nem veszi fe la nőgyógyászom nem hiszem el :@
2011. ápr. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!