Emelt családi? Kb. mikor?
Figyelt kérdés
Március 24-én vették át a szakorvosit a kislányomra az emelt családi miatt.Kb mikor várható hogy elbírálják?És visszamenőleg kapok vissza valamennyit vagy ez egyéntől számít?Mert a szomszéd kisfiunak is ugyanaz a baja mint a kislányomnak(astma)és kapott visszamenőleg 30 ezer ft-ot.2011. ápr. 4. 10:00
1/6 anonim válasza:
30 nap az elbírálás határideje, addig kell küldeinük egy határozatot, hogy elfogadták a kérelmet, utána fogják a pénzt küdeni. Ha jól emlékszem,legfeljebb 2 hónapra tudnak visszamenőleg pénzt küldeni. Hogy ennek mi a feltétele, sajnos nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Ha a papiron amit az orvos adott,beikszelte azt,hogy a betegség már legalább 2 hónapja fenn áll akkor kapsz visszamenőleg.
3/6 anonim válasza:
2.vagyok még annyit hozzátennék,hogy 3 hónapot kapsz ha beikszelte,mert ugye március,amikor beadtad az előtti 2 hónapot néznek.Tehát jan.-febr.-márc igy 3-at kapsz te is.
4/6 anonim válasza:
Megint 2. vagyok,bocsi csak mindig kimarad valami.:)
Soron kívül bírálják el ezeket,igy nem kell 30 napot várni.
Én októben 30-án adtam be és nov.15 körül már jött a szla-ra a 33.300ft(3 havi különbözet).Előtte pár nappal meg a határozat.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat igen belett jelölve:)
2011. ápr. 4. 12:15
6/6 anonim válasza:
szerintem ebben a hónapban már kapnod kell. Én legalábbis augusztus végén adtam be és szeptemberben kaptam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!