Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erdemes megvenni a Szuperdadus...

Erdemes megvenni a Szuperdadus cimu konyvet?

Figyelt kérdés
van egy 2 eves "neveletlen" fiam es ebben a konyvben van az utlso remenyem...tisztaban vagyok vele hogy rossz gyerek nincs csak rossz szulo es erzem hogy valamit nem csinalok jol ezert remelem hogy ez a konyv majd segit
2011. ápr. 3. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

off:

szia

most anyukamat ideznem :

jo gyerek es szep oregasszony NINCS!!

persze O ezt poenosan mondja, de mint tudjuk minden vicc felig igaz.

En a sorozatot "szoktam" (terhesseg utolso 2 honapjaban nem dolgozhattam es akkor minden nap neztem) nezni es szerintem eleg jo.

Igaz a konyvet nem ismerem.

2011. ápr. 3. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Thomas Gordon módszerének híve vagyok P.E.T., szerintem a szuper dadus úgy, ahogy vagy hülyeség.

Már eleve nekem ott kezdett bűzleni, hogy a komoly pszichológusok módszerében is eleve tájékoztatnak, hogy nem egyik napról a másikra következik be a változás, sőt nagyon meg kell dolgozni érte, itt meg a szuperdadus hoz pár hülye szabályt és effektíve 5 nap alatt minden ideálissá változik? Na persze.

Viszont, ha neked tetszik és alkalmazod/nád, akkor vedd meg, ha nem jön be eladod és kitalálsz mást.

2011. ápr. 3. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig nálunk működött, jó nem teljesen elvetemült volt a gyerekem, de amit kipróbáltunk müködött és azonnal.

Én nézni nem néztem a sorozatot, csak hallgattam, de nekem nagyon tetszett és szimpatikusak is voltak a módszerei 8szerintem egyébként a legkomolyabb pszichológus Adler Bátorító pedagógiája alapján dolgozott)

Könyvét nem olvastam, ha nem láttam volna a műsort, biztos megvenném, de így nem tartom fontosnak. Viszont sokan mondták, a műsorban elhangzó módszereket részletesebben is leírja, hiszen 5 napot sűrítettek 1 órába, nyilván vannak kimaradt részek.

És nálunk bevált.

2011. ápr. 3. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat. Azert is kerdeztem mert nagyvaradi vagyok es a konyv kedveert ma egy kicsit atruccanunk "hozzatok". Jo sokat fogok idozni a konyvesbolba es tuzetesen atnezek minden hasonlo temaju konyvet aztan remelem segiteni fog
2011. ápr. 4. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!