Spórolásra kényszerülő anyukák! Melyik élelmiszerboltban, nagyobb szuper/hipermarketben vásároltok rendszeresen? Melyik a legolcsóbb összességében?
Most úgy döntöttem, hogy az élelmiszer vásárlásnál fogom meg a pénzt, mert már másképp nem tudom.
A helyi Coop bolt nagyon drága, a többit nem ismerem, (Reál, CBA). A Tesco-ba járunk, de nem találom indig olcsónak.
Segítenétek?
Spar-szeretem mert van választék és sok a leértékelt cimkés cucc (25%-os, 50%-OS)
Aldi-kicsit olcsóbb, de nincs akkora választék
tesco szerintem drága, ráadásuk utálom, az auchan is drágult
CBA-t szintén nem tartom olcsónak
az az igazság,hogy írtózatos módon mennek fel az árak:-((
előző
babacuccokat, pelenkát a DM-ben veszek általában kuponra
Penny, Lidl, Tesco, Metro.
A CBA szerintem kimondottan drága bizonyos dolgokban. Coop-ból meg Reálból nálunk csak ilyen kisbolt féle van, ami szintén nem az olcsóságáról híres. Illetve mellettünk van egy Match, ami szerintem egyszerűen pofátlanul drága.
Ezen kívül én még piacra szoktam járni, zöldség/gyümölcs sokszor olcsóbb, mint boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!