Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Spórolásra kényszerülő anyukák...

Spórolásra kényszerülő anyukák! Melyik élelmiszerboltban, nagyobb szuper/hipermarketben vásároltok rendszeresen? Melyik a legolcsóbb összességében?

Figyelt kérdés

Most úgy döntöttem, hogy az élelmiszer vásárlásnál fogom meg a pénzt, mert már másképp nem tudom.

A helyi Coop bolt nagyon drága, a többit nem ismerem, (Reál, CBA). A Tesco-ba járunk, de nem találom indig olcsónak.

Segítenétek?

2011. ápr. 1. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Spar-szeretem mert van választék és sok a leértékelt cimkés cucc (25%-os, 50%-OS)

Aldi-kicsit olcsóbb, de nincs akkora választék

tesco szerintem drága, ráadásuk utálom, az auchan is drágult

CBA-t szintén nem tartom olcsónak

az az igazság,hogy írtózatos módon mennek fel az árak:-((

2011. ápr. 1. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

előző

babacuccokat, pelenkát a DM-ben veszek általában kuponra

2011. ápr. 1. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Penny, Lidl, Tesco, Metro.

A CBA szerintem kimondottan drága bizonyos dolgokban. Coop-ból meg Reálból nálunk csak ilyen kisbolt féle van, ami szintén nem az olcsóságáról híres. Illetve mellettünk van egy Match, ami szerintem egyszerűen pofátlanul drága.

Ezen kívül én még piacra szoktam járni, zöldség/gyümölcs sokszor olcsóbb, mint boltban.

2011. ápr. 1. 16:45
 14/14 anonim válasza:
100%
Szerintem sokat számít spórolásban, ha nem azt főzöd, amit megkívántok/jó receptet láttál/eszedbe jut, hanem megveszed az épp akciós alapnyagot, és ahhoz igazítod a receptet, én legalábbis így intézem a bevásárlásokat a sparban, minden héten átnézem a szórólapot, mi az, ami akciós, és csak azt veszem meg, ami kedvezményes, még felvágottból, tejből, kenyérből is gyakran így választok. ezen túl pedig havonta egy nagy bevásárlás van tescoban vagy auchanban, esetleg lidlben, itt főleg tartós cikkeket veszek, ami elfogyott, és nem volt a psarban jó áron akciózva. Rengeteg pénzt megfogok ezzel egyébként, nem romlik ránk az étel a hűtőben, és nem teszek be semmi olyat a kosárba, amit megkíván a szemem, szóval listával kell menni. :) Ja, a pelust általában dm-ben veszem joker kuponnal, vagy auchanban ha nagyon akciós, és akkor több csomagot, ami kitart 1-2 hónapig.
2011. ápr. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!