Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalon szülő Anyukák (23...

Fiatalon szülő Anyukák (23 éves korig), ma is így csinálnátok?

Figyelt kérdés
Ha újra kezdhetnétek, ma is fiatalon szülnétek? Mindent meg tudtok adni a babátoknak? (Egyébként minden elismerésem a tiétek :-)!)
2011. márc. 29. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21:07 es vagyok. Tervezett baba volt az első.A fő ok ami miatt ugy érzem várni kellett volna,az a kapcsolatom.Túl szerelmesek voltunk,legalább is én,még vagyok is,és hogy nem tudtunk időt együtt tölteni engem nagyon frusztráltá tett,őt meg idegessé-én rám.Ez miatt én azt éreztem nem szeret már,nem törődik velem,csak a gyerek van ami összeköt minket,és ez rengeteg konfliktus forrása volt.Meg persze a felborult hormonháztartásom sem tett túl jót a viszonylag friss kapcsolatunknak,olyan rövif ideig voltunk együtt úgy hogy "hormonoktól mentes,normális" voltam,hogy szerintem sokszor már nem hitte el hogy igenis az az igazi arcom akit megismert!
2011. márc. 30. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:
18 évesen szültem,nehéz volt néha még mindig az,de nem bántam meg.Sokszor nehéz,ha ki akarunk kapcsolódni akkor szívességet kell kérnem valakitől,hogy vigyázzon a fiamra,és az se könnyű h már nincs annyi barátnőm mint régen.de akik megmaradtak azok az igazi barátok,semmit nem csinálnék vissza
2011. ápr. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!