Hány éves kortól kell a lányoknak fürdőruha felsőt viselniük a strandon?
Az én kislányom 7 éves, és ő magától akar felvenni.
A németeknél pl még a tizenegynéhány évesek is csak alsóban vannak, mondjuk én ezt annyira nem pártolom.8-9 évesen szerintem már kellene.
Szerintem
Nincs korhoz kotve. Szerintem amikor mar kezd noni a cicije a kislanynak, akkor mindenkepp. De ha a kislany mar magatol akar felvenni felsot is, akkor adjal ra.
Tegnap is te tetted fel ezt a furdoruhast kerdest? Hova mentek nyaralni, vagy szakdolgozatot keszitesz?
Hát talán iskolás kortól. Én arra emlékszem, hogy amikor másodikosak voltunk, akkor mentünk úszásra, és akkor én már nem is lettem volna hajlandó csak bugyiban lenni, anyukámnak is megmondtam, hogy vegyen nekem kétrészest. Egyrészesem sosem volt.
De nemrég láttam a H&M-ben, hogy már a 2-3 évesekre való is "bikini", gondolom így menő nekik :)
Szóval szerintem akkor "kell" felsőt is adni a kislányra, ha ő kéri, vagy legkésőbb amikor már iskolás (emlékszem nálunk nagyon cinkes lett volna, ha valaki csak bugyiban van, szerintem ez most sincs máshogy, tekintve hogy még hamarabb érnek a gyerekek). De pl. ovis úszáskor még csak fürdőbugyi volt, de ha ilyen ovis dolog van már, akkor talán az óvónőt kell megkérdezni, hgoy mit visel a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!