Meddig maradtatok/maradtok illetve tervezitek otthon maradni a gyerek (ek) kel?
Kicsit irigylem azokat,akik dolgoznak, vagy tutira tudják, hogy hova mennek vissza.
Ez az érzés kb 2 hete tört rám, hogy még jó itthon is, de már nem annyira.
Az dob fel, hogy jön a nyár.
Úgy terveztem, hogy a kisfiam 2 éves korától bölcsibe megy, de nem vettek vissza dolgozni, így nem adtam be. Ígéretet kaptam arra, hogy idén szeptembertől visszavesznek, kb. 2 hete hívtak, hogy nem biztos, hogy meglesz a teljes állásom.
Amúgy én nagyon élvezem ezt az időszakot, csak a jobb anyagiak miatt mentem volna vissza dolgozni. És még maradnék, ameddig jól esik, de a gyes már nem elég a megélhetésünkhöz...
Hivatalosan 3 évig maradok itthon vele. Most 7 hónapos, 1 éves korától 3 éves koráig viszont nem bejelentetten fogok dolgozni itthonról. Miután lejár a gyes, újra be leszek jelentve.
Hála Istennek olyan a munkaköröm és a fönököm az egyik barátom, simán meg tudom oldani.
Kell a pénz sajnos, de így a gyerekkel is tudok foglalkozni.
Jövő hónap elején még törthavi gyed-et és gyes-t is kapot, de májusra már csak gyes-t.
Kíváncsi leszek, főleg max gyed után:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!