Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig maradtatok/maradtok...

Meddig maradtatok/maradtok illetve tervezitek otthon maradni a gyerek (ek) kel?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A pici 3 éves koráig szerettem volna, de megtudtam, hogy a munkahelyemen üresedés lesz, így még 2 éves sem lesz, amikor visszamegyek dolgozni.
2011. márc. 28. 14:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Kicsit irigylem azokat,akik dolgoznak, vagy tutira tudják, hogy hova mennek vissza.

Ez az érzés kb 2 hete tört rám, hogy még jó itthon is, de már nem annyira.

Az dob fel, hogy jön a nyár.

2011. márc. 28. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy terveztem, hogy a kisfiam 2 éves korától bölcsibe megy, de nem vettek vissza dolgozni, így nem adtam be. Ígéretet kaptam arra, hogy idén szeptembertől visszavesznek, kb. 2 hete hívtak, hogy nem biztos, hogy meglesz a teljes állásom.

Amúgy én nagyon élvezem ezt az időszakot, csak a jobb anyagiak miatt mentem volna vissza dolgozni. És még maradnék, ameddig jól esik, de a gyes már nem elég a megélhetésünkhöz...

2011. márc. 28. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
En 2,5-3 eves koraig tervezem, hogy itthon leszek. Mindjart 2,5 eves lesz, munkat meg nem talaltam, meg nagyon sok helyre nem is jelentkeztem, csak par ceghez itt a kornyeken, mert mostanaban nagyon sok rossz dolog kozbejott a mi eletunkben, ami miatt massal kellett foglalkoznom, de szeretnem elkezdeni a munkakeresest komolyabban. En kulfoldon elek, nincs GYES itt meg GYED vagy egyebek. Munkahelyem meg nem volt, mert egyetem alatt szultem, igy palyakezdokent eleg nehez. Hiaba mondjak, hogy "szep" az oneletrajzom, ha nincs fizetett munkatapasztalat. Majd lentrol egyszer elindulok feljebb remelhetoleg. Sok sikert kivanok a sorstarsaknak!
2011. márc. 29. 03:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 3 évig maradok itthon vele. Most 7 hónapos, 1 éves korától 3 éves koráig viszont nem bejelentetten fogok dolgozni itthonról. Miután lejár a gyes, újra be leszek jelentve.

Hála Istennek olyan a munkaköröm és a fönököm az egyik barátom, simán meg tudom oldani.

Kell a pénz sajnos, de így a gyerekkel is tudok foglalkozni.

2011. márc. 29. 07:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Jövő hónap elején még törthavi gyed-et és gyes-t is kapot, de májusra már csak gyes-t.

Kíváncsi leszek, főleg max gyed után:-(((

2011. márc. 29. 08:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. márc. 30. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!