Debrecenben hol van jó babbizományi és turi, ahol babaruha is van?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 00:51
1/4 anonim válasza:
bababizi:
Istán Széchenyi sarok a tóciban
A Törpi bababizi(szintén tóci)
Bethlen utcán is van de annak nem tudom a nevét(állítólag nagyon jó,meég nem voltam)
A Kossuth utcán az egyik kapualjban(ahol a Timmer fotó is van)nekem ez a kedvencem!!!
Turiban,meg vagy a Pesti utcán szoktam,vagy az Oti mellett a sarkon.
2/4 anonim válasza:
utóbbinak Dodo bababizi a neve.
és igen valóban ennyi van csak !
3/4 anonim válasza:
Csapó utcán is van két Bababizi, az egyik a Jerikóról költözött ide és nagyon jó volt, Most sajnos azt hallottam kicsit elszálltak árakban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A mester utcaiban, (ez lenne Dodo bababizományi?!) voltam szombaton, de oda visszanézek majd még sokszor, az biztos, nem sok időm volt szétnézni akkor, de már az megkönnyítette a dolgomat, hogy vállfán vannak a ruhák! De édes ruhák vannak ott. :)
A többi, hol van pontosan? Nem házszámra pontosan gondolom, csak pl. valamivel szemben, hogy megtaláljam őket.
2011. márc. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!