Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a fiús gyerekszobátok...

Milyen a fiús gyerekszobátok színe?

Figyelt kérdés

A nyáron kerülnek külön szobába a fik, övéké lesz a jó nagy szoba. A színen már most el kell kezdenem gondolkozni, hogy addig apránként meg tudjam venni.

Nektek milyen? Aki tud rakna föl képet?

Viszonylag nagy szoba, 25nm, szóval a színnek is szerintem "öltöztetnie" kell, mert szekrénysor nem lesz, csak két szekrény egyelőre, meg polcok. Azt akarom hogy meleg szine legyen meg fiús is.

2011. márc. 27. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2 fiam van,krémszínű a fal,kiegészítők kékek(függöny,lámpa,szőnyeg),és bükk bútoraik vannak(emeletes ágy,komódok,íróasztal,könyvespolc,játéktartó polcok)

2011. márc. 27. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A mi kisfiunk szobája nem épp fiús színű,de amolyan "gyerekszobás",vidám szín.Sötétebb narancsos-terrakottás keveréke.Fenyő bútorok vannak benne,az ágy és szekrények is azok.Dió színű padló,bézs-bordó-barna mintás szőnyeg.Amúgy még fejlesztés alatt áll a szoba :) ,mert néhány kiegészítőt még szeretnék,ami vagányabbá teszi.

Szerettem volna igazi kisfiús kuckót,de aztán így alakult.

2011. márc. 27. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam szobájában halványzöld színű a fal, ponosabban szőlő a neve a festéknek, ami direkt gyerekszobába való, a plafon fehér. Szerintem nagyon szép, és mindenkinek tetszik. Bordűr is van.
2011. márc. 27. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Alul felül szőlő?? és milyen színű a bordűr? Világosbarna bútor illik hozzá?
2011. márc. 27. 19:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Ha valaki lefotozná a falat és valahova fölrakná, szívesen megnézném a színeket.
2011. márc. 27. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk napsárga színű a fal nagy része és a mennyezet. Narancssárga az alsó 1,2 m. Az elválasztásnál zöld farmos bordür van. Az ablakon zöld farmos függönyök.

Én nem szerettem volna hideg zöld/kék szobát a fiaimnak.

2011. márc. 28. 11:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Tegnap 14.37-es vagyok. A képfeltöltés oldal nem műxik, úgyhogy másik oldalon keresztül tudok felrakni képet. Ilyen a kisfiam sárga-kék-bükk szobája:

[link]

A maci feje fölött lehet látni, hogy milyen bordűr van feltéve dísz gyanánt.

2011. márc. 28. 12:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a képeket! Mindenkié nagyon szép, amelyiket láttam s amelyiket elképzeltem. Tudtatok segíteni!!
2011. márc. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!