Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire számít a babakocsi és...

Ennyire számít a babakocsi és a ruhácskák színe?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősünknek végig kisfiút mondtak és nem rég született meg a KISLÁNYA:)Mindenből szinte kéket vettek.És sokan piszkálják őt hogy cserélje le a babakocsit az ágyneműt fesse át a kislány szobáját kékről mondjuk rózsaszinre vagy sárgára.Mi kislányt szeretnénk és várunk,állítólag és a babakocsi is rózsaszin,és a ruhácskák nagy része is fehér és rózsaszin.A baldahin szett is.Ha mégis kisfiúnak születne nagyon "gáz" lenne rózsaszin babakocsival vinni egy kisfiút vagy rózsaszin ágynemübe letenni aludni?!:)Lehet buta kérdés..

Szerintem ilyen pici korban még nem okoz nála problémákat..és én úgy vagyok vele hogy nem feltétlen a baba neméhez kell babakocsit választani.Ti hogy vagyok ezzel?!:)

2010. júl. 19. 14:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én semlegeset vennék kocsiból,pl.zöldet vagy bézst,otthon simán ráadnék a kislányra kéket,a kissrácra rózsaszínt,de utcára nem,pont azért,hogy ne b*sztassanak.
2010. júl. 19. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem, főleg ha nem engedheted meg anyagilag magadnak. Max csak mindenki azt hiszi, hogy kislány :). A gyerek aki épphogy csak megszületett biztosan nem fogja szóvá tenni, aki meg erre azt mondja, hogy gáz az vagy milliomos vagy simán buta.
2010. júl. 19. 14:25
 3/15 A kérdező kommentje:
ruhából persze utcán én sem adnék rá..de ha már megvan a babakocsi és nem is volt olcsó ráadásul..mi például hónapokig keresgéltük hol lehet kapni..akkor csak a szine miatt vennétek új kocsit?
2010. júl. 19. 14:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én úgy vagyok vele már most hogy büszke leszek a gyerekemre de ne jöjjön oda minden idegen az utcán vagy a buszon h jaj de édes,kisfiú kislány?hogy hivják?mennyi idős?és pláne ne fogdossák koszos kézzel és günyörésszenek neki:SEz nagyon önző felfogás?
2010. júl. 19. 14:28
 5/15 A kérdező kommentje:
bocsi *gügyörésszenek
2010. júl. 19. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem nem önző felfogás engem is idegesítene. Viszont vannak ilyen emberek ezeket el kell tűrni. Add elő, hogy mennyi dolgod van és sietsz.
2010. júl. 19. 14:36
 7/15 A kérdező kommentje:
:) nem rossz ötlet de a nagy sétákra még várnom kell pár hónapot:)
2010. júl. 19. 14:38
 8/15 anonim ***** válasza:

A nővéremnek kisfia van, tőle örököltünk sok kis ruhát, rugdalózót, overált. Tudtam, hogy kislány lesz, de mivel jó árban kék babakocsi tudtam venni, ezért olyat vettem. Nagyon jól mutat benne a hófehérbe, rózsaszínbe, citromsárgába, pirosba öltöztetett kislány. Az elején úgyis általában megkérdezik kislány vagy fiú.

Szerintem van sok dolog amivel nem érdemes foglalkozni főleg ha lány pl. ágynemű, törölköző, babakocsi, autósülés stb...

de azért a fiúnak rózsaszín babakocsit nem használnék. Sok szín van ami mindkettőnek jó (fehér, sárga, zöld, piros stb...), de talán egyedül a rózsaszín ami necces fiúnak.

2010. júl. 19. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
A lányom rózsaszínes, csajszis mintájú, néha fodros cuccokban van, a babakocsija bordó-rózsaszín kombináció, mégis folyton azt kérdezgetik, hogy kisfiú???
2010. júl. 19. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Egy kislányt fiúsan öltöztetni társadalmilag elfogadottabb, mint egy kisfiút rózsaszín babakocsiba vinni.

Ha mégiscsak fiad születne, te éreznéd magadat a legkényelmetlenebbül egy rózsaszín babakocsival. Szerintem.

Egy kék babakocsiba egy kislány nem gáz, sőt....

2010. júl. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!