Hogyan zajlik egy gyermekelhelyezési per?
Figyelt kérdés
ápr. 22én lesz, de nem tudom mivel készüljek fel?2011. márc. 26. 20:24
1/4 anonim válasza:
Hát nálunk nem volt semmi különös, felolvasták azt, amit a keresetlevélben is leírtunk az ügyvéddel, utána a tanúktól kérdezgettek.
Mondjuk nálunk az alperes nem volt jelen, szóval ezt a részt nem tudom, hogy zajlik.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi azért!
nálunk bonyolultabb lesz azt hiszem. akkor mi van, ha az alperes nem jelenik meg?
2011. márc. 26. 21:05
3/4 anonim válasza:
Hát az volt, hogy nem vette át az idézést, ezért új időpontot tűztek ki. Nem volt ott, nem jelezte, hogy jön, ezért ügygondnokot neveztek ki, aki képviselte (hivatalból).
4/4 A kérdező kommentje:
értem. köszi szépen. én azt hallottam, hogy ha nem jelenik meg, akkor is döntenek, és nem fellebbezhet. csak mert úgy néz ki nem lesz ott.
2011. márc. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!