Bergon babakocsi kinek van? Mennyire ajánlanád másnak is?
Figyelt kérdés
Bergon Cross babakocsit szeretnék, akár használtan, akár újonnan, és érdekelne mennyire érdemes megvenni.2011. márc. 25. 18:37
1/7 anonim válasza:
Mi szeretjük, kétfelé lehet fordítani, lehet fekve, félig ültetve és ülve benne a baba, bolygókerekes, így könnyű kezelni is. Lassan egyéves a kisfiam, eddig nem volt vele probléma, úgy számoljuk, hogy a kistesónak is jó lesz majd.
Hátránya, hogy nehéz és széles, nagyon problémás vele a tömegközlekedés (persze ha veszel valami jó hordozót, akkor nincs baj), és a mi lakótelepi kapunkon épphogy befér.
2/7 A kérdező kommentje:
venni akarunk hozzá hordozót, köszi a választ :)
2011. márc. 25. 19:09
3/7 anonim válasza:
Nekünk van és nagyon megvagyunk vele elégedve. Strapabíró, nagy, kényelmes, jól rugózik, sok állítási lehetőség, szóval minden rendben van vele csak ajánlani tudom.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 25. 19:50
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk is az volt, bár már régebben, 4.5 éves a lányom. Én is nagyon meg voltam vele elégedve, kivéve amit már írtak, hogy nehéz, széles, nem lehet olyan kicsire összecsukni, alig fért be a csomagtartóba.
De ha ez nálatok nem szempont, akkor nagyon jó választás!
6/7 anonim válasza:
nekem bergon 2dx van, nagyon szeretjük. strapabírók, sokféleképpen használhatók( fordítható tolókar, jól téliesíthető, nyáron szét lehet szedni) nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. 2 év teljes körű garancia, nagyon korrektek. nekem pl. a bolygó kerekem nyikorgott. visszavittem, pénteken felvitték a nagykerbe, szerdán megkaptam kicserélték a kerekeket minden gond nélkül. szerintem megéri. amúgy egyetlen hátránya a méret.
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó szívvel ajánlom! Szeretem mert strapabíró, nagy hóban simán toltam és millió hely van a babának benne, ha fekszik a baba akkor is be tudsz pakolni a bevásárlókosárba. Fiam 16 hónapos és elfér még benne fekve, tudom benne altatni. Egy icipici hátránya van: mint sportkocsi, nem jó szerintem, nagyon széles egyenes a háttámla és nekem sose sikerül úgy beültetni, hogy ránézésre kényelmes legyen neki. De egyébként tényleg nagyon ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!