Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bergon babakocsi kinek van?...

Bergon babakocsi kinek van? Mennyire ajánlanád másnak is?

Figyelt kérdés
Bergon Cross babakocsit szeretnék, akár használtan, akár újonnan, és érdekelne mennyire érdemes megvenni.
2011. márc. 25. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi szeretjük, kétfelé lehet fordítani, lehet fekve, félig ültetve és ülve benne a baba, bolygókerekes, így könnyű kezelni is. Lassan egyéves a kisfiam, eddig nem volt vele probléma, úgy számoljuk, hogy a kistesónak is jó lesz majd.

Hátránya, hogy nehéz és széles, nagyon problémás vele a tömegközlekedés (persze ha veszel valami jó hordozót, akkor nincs baj), és a mi lakótelepi kapunkon épphogy befér.

2011. márc. 25. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
venni akarunk hozzá hordozót, köszi a választ :)
2011. márc. 25. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van és nagyon megvagyunk vele elégedve. Strapabíró, nagy, kényelmes, jól rugózik, sok állítási lehetőség, szóval minden rendben van vele csak ajánlani tudom.
2011. márc. 25. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 25. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is az volt, bár már régebben, 4.5 éves a lányom. Én is nagyon meg voltam vele elégedve, kivéve amit már írtak, hogy nehéz, széles, nem lehet olyan kicsire összecsukni, alig fért be a csomagtartóba.

De ha ez nálatok nem szempont, akkor nagyon jó választás!

2011. márc. 25. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem bergon 2dx van, nagyon szeretjük. strapabírók, sokféleképpen használhatók( fordítható tolókar, jól téliesíthető, nyáron szét lehet szedni) nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. 2 év teljes körű garancia, nagyon korrektek. nekem pl. a bolygó kerekem nyikorgott. visszavittem, pénteken felvitték a nagykerbe, szerdán megkaptam kicserélték a kerekeket minden gond nélkül. szerintem megéri. amúgy egyetlen hátránya a méret.
2011. márc. 25. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó szívvel ajánlom! Szeretem mert strapabíró, nagy hóban simán toltam és millió hely van a babának benne, ha fekszik a baba akkor is be tudsz pakolni a bevásárlókosárba. Fiam 16 hónapos és elfér még benne fekve, tudom benne altatni. Egy icipici hátránya van: mint sportkocsi, nem jó szerintem, nagyon széles egyenes a háttámla és nekem sose sikerül úgy beültetni, hogy ránézésre kényelmes legyen neki. De egyébként tényleg nagyon ajánlom!!!
2011. márc. 26. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!