Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakocsi márkát...

Melyik babakocsi márkát ajánlanád?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hol laksz (vidék-város), milyenek az útviszonyok, mennél-e közlekedési eszközzel v. autózol, van-e hely valahol letenni tárolóba, vagy a lakásban tartod majd...
2010. nov. 19. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igaza van az előzőnek, sok szempontot figyelembe kell venni, de ha arra vagy kíváncsi, bejött-e a babakocsi, amit vettünk, IGEN, NAGYON :-) Jane Slalom Pro

Üdv.

2010. nov. 19. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Kunert VIP.

Tulajdonságaiban felsőkategóriás, árban középkategóriás. 45.000 Ft-ért már kapni. Rengeteg színválaszték. Mózes is van hozzá, hordozó is. Sportkocsivá is alakítható. Lehet alulra bőven pakolni, pl vásárlásnál. 3 fokozatban dönthető. Esővédő, lábzsák, minden van hozzá. Nagyon szép kocsi, én rögtön beleszerettem, ilyet vettünk (piros-fekete színben), s nem bántam meg.

[link]

2010. nov. 19. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi vidéken lakunk de nagyon szeretem ezt a babkocsit.

[link]

Nekünk zöld van, mert a szomszédtól vettem át és nem bántam meg, ráadásul nem is adta drágán.

2010. nov. 19. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Ouinny Buzz 4 van. Én azt ajánlom. Szuper kocsi!
2010. nov. 19. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi!

nálunk szempont: strapabíró legyen, nagy kerekei legyenek, néha kell buszoznom is vele, úgyhogy meg lehessen emelni, 1 kézzel tolható legyen. és sport kocsira van szükségünk.

csak a sok márka közt elveszek, nem tudom, melyik éri meg az árát.

2010. nov. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!