Melyik babakocsi márkát ajánlanád?
Szia! Igaza van az előzőnek, sok szempontot figyelembe kell venni, de ha arra vagy kíváncsi, bejött-e a babakocsi, amit vettünk, IGEN, NAGYON :-) Jane Slalom Pro
Üdv.
Kunert VIP.
Tulajdonságaiban felsőkategóriás, árban középkategóriás. 45.000 Ft-ért már kapni. Rengeteg színválaszték. Mózes is van hozzá, hordozó is. Sportkocsivá is alakítható. Lehet alulra bőven pakolni, pl vásárlásnál. 3 fokozatban dönthető. Esővédő, lábzsák, minden van hozzá. Nagyon szép kocsi, én rögtön beleszerettem, ilyet vettünk (piros-fekete színben), s nem bántam meg.
Mi vidéken lakunk de nagyon szeretem ezt a babkocsit.
Nekünk zöld van, mert a szomszédtól vettem át és nem bántam meg, ráadásul nem is adta drágán.
köszi!
nálunk szempont: strapabíró legyen, nagy kerekei legyenek, néha kell buszoznom is vele, úgyhogy meg lehessen emelni, 1 kézzel tolható legyen. és sport kocsira van szükségünk.
csak a sok márka közt elveszek, nem tudom, melyik éri meg az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!