Mi az a dm bababónusz?

Figyelt kérdés
Most olvastam,ha regisztrálok,akkor kapok ajándékokat is.Ezt hogyan kell és utána mire jó,ha regelek?Köszi
2009. febr. 24. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha feliratkozol a bababónuszra,akkor időnként kapsz egy kuponfüzetet,ahol egy bizonyos terméket,bizonyos összeggel kevesebbért megvehetsz.Pl.:Libero pelenka mínusz 500 Ft.Szerintem megéri!
2009. febr. 24. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok.Én két hónapja vagyok bónuszos,és eddig 2500 forintot spóroltam pelenkán és pospsitörlőn.
2009. febr. 24. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Tök jó,köszi! Akkor regelek én is! :)Boldog babázást neked!
2009. febr. 24. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha bemész bármelyik Dm üzletbe,ott el tudod intézni.Be kell mutatni a baba születési anyakönyvi kivonatát.Küldenek egy kuponfüzetet,aztán amikor 6-7 hós a baba ismét kapsz egyet.(Az én babám 1 hós volt,amikor jelentkeztünk,már 9 hós múlt,és a 2.füzetet is megküldték)Az elsőben ruhavásárlási kuponok is voltak-C&A,50%-os kedvezménnyel-

pelus,popsitörlő,cumi,mosópor,krémek,fürdetők,tápszer,

babakaja,stb.,szval a korának megfelelő és hasznos dolgok-

hoz juthatsz hozzá kedvezménnyel.Sztem nagyon jó dolog.

Ezen kívül még küldenek reklámfüzeteket is,ami az aktuális

kedvezményekről tájékoztat(baba termékekről).

2009. febr. 24. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Neten ezt véletlenül nem lehet elintézni,mert engem is érdekelne?
2009. febr. 25. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok:nem,mert be kell mutatni az anyakönyvi kivonatot,és máris megkapod az első csomagot(ez egy doboz,tanácsadói füzet is van benne+a kuponfüzet!
2009. febr. 25. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
köszi
2009. febr. 25. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ma be is megyek!:D
2009. febr. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!