Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babakelengye - Hol tudnék...

Babakelengye - Hol tudnék mindent egy helyen beszerezni?

Figyelt kérdés
Brendon, Asti kids... Debrecen, vagy Nyíregyháza jöhet szóba.
2011. márc. 25. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Debrecen...

ASti-t úgy tudom csak a babavilág boltban árulnak az épp szezonális dolgokat.

Hozzánk nem szóltak annyit se hogy Jó napot meg segíthetek .. szóval ha ezekután van kedvetek vásárolni hogy az eladók lesz...nak. Nekem nem volt. Bár szerintem drága az a bolt.

a Brendonban nem érdemes mindent venni és ez a legtöbb bababoltra igaz.

Amire én voksolok az a Segner téri BABY Center. ott kedvesek jó áron van minden és korrektek.

Nyíregyen nem vagyok ismerős de a pelikán bababolt jó árakkal fut mind babakocsi mind más téren. Talán egy próbát megér.

Máshová nem mennék ha egy helyen akartok vásárolni.

2011. márc. 25. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

még annyi jutott eszembe hogy a kikában is lehet kapni ilyesmit - ruhát nem csak body-t és rugit - de ott ha van nightshopping akkor -10% mindenre este hattól.

talán ezt ...

remélem segítettem valamit. persze a személyes tapasztalat is segít.

2011. márc. 25. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, a Babavilágban én is tapasztaltam az eladók "kedvességét", úgyhogy végül nem is vásároltam semmit. Oda egyébként a micimacis cuccok miatt mentünk el...

A babakocsit is ott néztük, de inkább megrendeltem netről és olcsóbb is volt így 30 000-el :)

A Brendonban nagyon kedvesek az eladók, a mellszívókról kb. félórát (!) magyarázott nekem folyamatosan és kedvesen egy eladó, meg isköszöntem végül a türelmét.

Ott viszont nincsenek micimacis cuccok...

Hát, lehet hogy akkor két helyről fogom beszerezni a dolgokat. A micimacisakat az Astibó, a többit a Brendonból.

De megnézem az ajánlott üzletet előbb. Ott vannak micimacis holmik? (ágynemű és ruházatra gondolok)

2011. márc. 25. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Huh hát nem tudom mert én sajnos utálom a disney-t de ott is nagyon kedvesek.. nézzétek meg! de biztos vannnak mert sok minden van ami a brendonban is van.

szoval no info.

2011. márc. 25. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinte mindent itt vettünk, tudom hogy Bp., de van webáruházuk is.

www.minimano.hu

2011. márc. 25. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

tesómék az ikeába járnak mindenféle gyerekcuccért, állítólag az is nagyon jó (én még nem voltam)

azt nem tudom felétek van-e ikea, de egy próbát megér

2011. márc. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!