Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Pocaklakóm érzi, ha szomorú...

A Pocaklakóm érzi, ha szomorú vagyok vagy sírok valami miatt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, szerintem megérzik, nekem is volt egy két alkalom a terhességem alatt, amikor mélypontra kerültem és sírtam, nekem olyankor sokkal jobban mozgott, mintha zaklatott lett volna.

Ilyenkor mindig el kezdtem beszélni, hozzá, addig-addig nyugtatgattam, míg én is teljesen megnyugodtam :)

Boldog babavárást!

5 hós kislány anyukája

2009. febr. 24. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Próbálok majd figyelni, de nehéz!

Remélem minden rendben lesz!

2009. febr. 24. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia4

Én egy 11 hónapos kislány anyukája vagyok.Sajnos én is azt tudom irni hogy megérzi a kicsi.Nekem is volt a terhességem alatt amikor nem úgy mentek a dolgok és sirtam vagy bánatos voltam.Akkor úgy mocorgott meg rudgosott szegénykém.Ilyenkor feltettem egy szép cd-t meg hallgattam és elaludt.

Jó egészséget és sok örömet a baba váráshoz!

Linda

2009. febr. 24. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Az anya érzelmi változásai kihatnak a babára is. Ha te örülsz boldogság hormonok szabadulnak fel, amik a babó szervezetébe is átkerülnek, ilyenkor nagyon boldog ő is, mert a mama is az. Ha viszont szomorú vagy, azt is ugyan úgy megérzi. De ez nem csak a pocaklakó 9 hónapjára vonatkozik. 7,5 hós a kisfiam, de a mai napig ha nehéz napjaim vannak, mert valami épp bosszant, akkor ő is sokkal idegesebb és sírósabb. De ha tuti jó napom van, és minden bosszantó dolgon csak nevetek, az örömöm átragad őrá is, és velem együtt kacag, még ha nem is tudja pontosan, hogy engem mi mulattat.:)
2009. febr. 24. 23:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Anyukák!

A fejlődésére is kihathat?

Egészségére?

Légyszi ebben még segítsetek!

2009. febr. 25. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Én elég sokat idegeskedtem,a terhesség alatt de egészségileg nem hatott ki rá és nem is hallottam ilyet.Viszont azt halottam hogy kihathat a kicsi későbbi viselkedésére.Mint pl:hiperaktiv vagy eleven kis gyerek lesz.az én kislányom 11 hónapos és igen eleven nem tudom hogy ennek tudható be hogy sokat idegeskedtem.De sokan azt mondják.Szóval próbálj meg kikapcsolni.

Egy 11 hónapos kislány anyukája

2009. febr. 25. 09:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Megpróbálok, de nehéz.

Köszönöm!

2009. febr. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!