Ha jelenleg álláskeresőként vagyok regisztrálva, de októberben születik a babó, milyen jutattásokat kaphatok utána a csp-n kivül?
Rendszeres juttatást csak gyest sajnos.
Én is ezt kapom a közel 18 éves munkaviszonyommal ugyanúgy,mint aki életében sosem dolgozott.
Ebben a mocskos országban ez jár nekünk,érdemes itt dolgozni nagyon megbecsülik.
A kérdés az, h előtte mi volt?
Ha előtte X évig dolgoztál, utána közvetlenül munkanélkülire mentél, akkor minden jár. A lényeg, h nem szabad megszakadni a biztosított jogviszonyodnak. Tehát ne lógj a levegőben egy-egy napokat sem.
Az én példám: kirúgtak X.hó Y.-án. Aznap du elmentem orvoshoz, kiírt passzív táppénzre. Amikor az lejárt, másnap munkanélkülire mentem. Nem maradt ki egyetlen nap sem. Előtte évekig dolgoztam folyamatosan. A szülésig munkanélküli voltam, szülés napjától pedig jár a GYÁS, majd GYED, és végül a GYES.
Amit a második válaszoló írt az volt régen.A 2008-as törvény szerint pedig munkanélküliről nem lehet igénybe venni sem a T-gyást sem a Gyed-et.Én is így jártam.
1 válaszoló.
Második válaszoló vagyok.
mikor hozták be ezt a tv-t? Nekem 2008. októberében születetett a babám.
Az anyasági jár.
Akkor jól értem, h pár napig sehol sem voltál biztosított?
/második v/
ITT KÉRDEZZ RÁ: [link]
Én Úgy tudom,hogy lehet állásker.-ről tgyás ill. gyed!Részletesen irj le mindent Szakbarbárnak és Zsannának!SEGITENI FOGNAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!