Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis milyen alapon nevez...

Mégis milyen alapon nevez engem elkényeztetett gyereknek? Milyen egy olyan gyerek?

Figyelt kérdés

Biológia tanárnőm nem szívlel,és ez finom kifejezés.Igazság szerint a bátyámat rühelli és ezt rajtam tölti ki,erre valamelyik nap technika órán (azon is ő a tanár)varrtunk és közben beszélgettem a padtársammal,kinevettem de tényleg nem rosszindulatból hogy takarodója van,és ő sem sértődött meg hanem nevetett.Ám erre a tanár elkezd nekem magyarázni hogy az a legnagyobb baj(!!ez az Ő baja!!)hogy a bátyám is meg én is nagyon elvagyunk kényeztetve.Most mi van?Ehhez neki mi köze van,és órán miért ez a beszédtémája?Mégis honnan veszi?-Mivel úgy gondolom erre nem tudnátok választ adni ezért-

Leírnátok nekem milyen egy elkényeztetett gyerek?

2011. márc. 22. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát abban igazat adok neki, hogy el lehetsz kényeztetve, ha általános suliban (ha jól emlékszem középsuliban már nincs technika óra... :D) ennyire azt csinálsz amit akarsz, hogy nevetségesnek érzed a takarodót. :D

Ezt viszont talán nem kellett volna óra közben kimondania. Persze ő is ember és egy idő után az ember agyára tud menni egy egész vihogó osztály, szóval lehet, hogy éppen csak itt fakadt ki.

Nem nagyon kell vele foglalkozni és kész.

2011. márc. 22. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

jajjjjjjj ne legyetek már álszentek könyörgöm. Ki nem nevetgélt fiatal korában az iskolapadban a padtársával? Aki azt mondja sosem fordult elő az hazudik, vagy ha nem hazudik akkor elég sz@r gyerekkora lehetett:D

Sajnos sok begyöpesedett tanár van, akit irritál egy életvidám diák, mert ő meg már meg van keseredve, azért azzal bántja, hogy elkényeztetett és stb... láttam már ilyet nem is keveset.

2011. márc. 22. 15:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen nevetségesnek tartom hogy le kell feküdnie este 9-kor és utána az anyja feljár hogy megnézze alszik-e már.:D Ha emiatt el vagyok kényeztetve akkor ám legyen.
2011. márc. 22. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Most miért? 10 éve voltam 14 éves és már nekem sem volt takarodóm.. Nem elkényeztetve voltam, csak tudták anyámék, hogy nem vagyok retardált, ha álmos vagyok alszok, és ha esetleg egyszer fenn maradok tovább, akkor másnap rá fogok jönni, hogy nem olyan jó dolog utána hétkor kelni, úgyhogy úgy is lefekszek "időben" magamtól, nem őket fogom utálni, miközben bámulom a plafont.
2011. márc. 22. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

15:25 vagyok, és még annyit, hogy nem minden gyerek elkényeztetett és sz@rja le a másikat.

Én is mindent, de mindent megkaptam a szüleimtől, és a mai napig is megkapok, de én soha nem nézek le senkit, és próbálom kerülni a konfliktusokat, nem bántok senkit ok nélkül, vagy beszélek ki.

Én inkább próbálom meghálálni azt a rengeteg mindent azzal, hogy rengeteget segítek a ház körül, szinte mindent levettem anya válláról, főzök, mosok, takarítok, mert még 22 évesen is itthon lakom, és hálás vagyok nekik, hogy még nem "zavartak el" úgymond, hogy kezdjek magammal valamit. Bár még tanulok.. de úgy gondolom ezt a sok segítséget igazán megérdemlik.

Szóval az, ha valaki meg kap mindent, nem egyenesen arányos az elkényeztetéssel ENNYI!!!

22L

2011. márc. 22. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Cirka ahogy a többiek leírták. Nem tűnsz elkényeztetettnek, inkább visszafogottnak(de ez csak az én véleményem).

Kb. aki mindig, mindent természetesnek vesz és magától értetődő hogy ha csak csettint az élet számára megadja. Vagy a szülei.

2011. márc. 22. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
A technika óra erről szól, hogy ragasztanak, főznek, varrnak a tanár kiadja a feladatot, hogy ezt és ezt kell megcsinálni és kész. Teljesen más, mint egy matek, vagy irodalom, persze ezt itt senki nem látja be. Ha nem a takarodóról beszélnének, akkor meg arról, hogy fogd meg egy kicsit így, van ragasztód, az enyém kifogyott, mossam ki a te ecsetedet is, nézd ez szerinted jó, a tiéd mitől olyan szép, hát nekem az úgy nem megy bele stb a tanár meg mászkál ő is(!) beszélget és segít, közben, de igazuk van az álszenteknek, varrjuk be a gyerek száját és süssenek csoportosan palacsintát vagy kössenek pulóverujjat technika órán tök némaságban.
2011. márc. 22. 15:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Huh,köszönöm a sok választ :D Utolsónak különösképpen,mert már megakartam kérdezni hogy akkor akinek mindent úgymond a "segge alá tesznek" a szülei akkor az már nem is jó ember és nem is lesz az?

Még egyszer köszönöm:)

2011. márc. 22. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De jó ember, csak van aki ettől "elszáll" és paraszt lesz. Na arra lehet rámondani rossz értelemben, hogy el van kényeztetve. Nem csak rossz értelemben használják, és is mondom például, hogy engem elkényeztet a férjem.
2011. márc. 22. 15:34
 20/20 anonim válasza:
Ilyenek a tanárok a világfájdalmukat a jobban elő gyerekeken vezetik le, az én iskolámban is pont a biológia tanár le szokta pontozni a dolgozataimat, felelésnél se úgy osztályoz ahogy a többiekkel, csak mert irigy, mivel neki milyen szar élete van a 90 ezres fizetésből...
2012. nov. 24. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!