Kisgyerekekkel milyen fizetéssel érdemes kiköltözni Angliába?
Férjem állásokat nézeget Londonba. Két kisgyerekkel költöznénk ki, nincs ott senki ismerősünk, tehát mindent nekünk kéne fizetni (albérlet, rezsi, kaja... stb.)
A 28.000-32.000 fontos havi bruttó fizetés az mire lenne elég? Mennyi lenne az nettóban? Érdemes ennyiért belevágni és feladni itthon mindent?
Előre is köszi a választ!
Egyedul keresne a ferjed? Mert akkor sztm ez keves. 30 e font nettoja havi szinten 1885 font. [link]
Egy albi mivel csalad vagytok igy szoba sem johet szoba berles tehat az 1000 font minimum es akkor ez nagyon alsohangon van. Erre jon az utazas a kaja... Sztm nem eleg ez az egy kereset 4 fore.
Kizart, ez biztosan eves.
Biztosan van, aki ennyit keres havonta, de az mar a keszbe megy bele, nem kerdezoskodik.
Bocsi kerdezo, ez nem bantas, csak szerintem elirtad.
Szerintem is éves.
Én mikor betegápoló voltam kerestem havi 1200-1400font körül és az már nem számít rossz fizetésnek az angolok szemében sem (persze olyan jónak sem).
Jaj, bocsi, persze ÉVES fizetésre gondoltam.
Igen, kb. 4 főre lenne ez a fizetés, mert én csak a GYED-et kapom itthon a kicsi miatt.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:44
Te gondolom nem 4 embert tartasz el ebbol a fizetesbol.
21:44-es vagyok
Nem, angliában dolgoztam és havonta hazajártam a férjemhez, itthon albérletben lakunk ketten.
Azért azt tudni kell a házi betegápolásról, hogy ott szinte mindent félretehetsz, hisz az étkezés, szállás ingyen van.
De én nem is azt mondtam, hogy ez elég lenne, hanem arra, amit a kérdező férje kereshetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!