Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekekkel milyen fizetéss...

Kisgyerekekkel milyen fizetéssel érdemes kiköltözni Angliába?

Figyelt kérdés

Férjem állásokat nézeget Londonba. Két kisgyerekkel költöznénk ki, nincs ott senki ismerősünk, tehát mindent nekünk kéne fizetni (albérlet, rezsi, kaja... stb.)

A 28.000-32.000 fontos havi bruttó fizetés az mire lenne elég? Mennyi lenne az nettóban? Érdemes ennyiért belevágni és feladni itthon mindent?

Előre is köszi a választ!

2011. márc. 21. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
28 ezer font?ne hülyéskedj az nagyon jóóóó,mi a férjed agysebész?-most komolyan:)
2011. márc. 21. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyedul keresne a ferjed? Mert akkor sztm ez keves. 30 e font nettoja havi szinten 1885 font. [link]

Egy albi mivel csalad vagytok igy szoba sem johet szoba berles tehat az 1000 font minimum es akkor ez nagyon alsohangon van. Erre jon az utazas a kaja... Sztm nem eleg ez az egy kereset 4 fore.

2011. márc. 21. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok bocs most nezem ez tenyleg HAVI kereslet? Nem eves? Mert akkor persze vigan meg lehet belole elni.
2011. márc. 21. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Kizart, ez biztosan eves.

Biztosan van, aki ennyit keres havonta, de az mar a keszbe megy bele, nem kerdezoskodik.

Bocsi kerdezo, ez nem bantas, csak szerintem elirtad.

2011. márc. 21. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is éves.

Én mikor betegápoló voltam kerestem havi 1200-1400font körül és az már nem számít rossz fizetésnek az angolok szemében sem (persze olyan jónak sem).

2011. márc. 21. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsi, persze ÉVES fizetésre gondoltam.

Igen, kb. 4 főre lenne ez a fizetés, mert én csak a GYED-et kapom itthon a kicsi miatt.

2011. márc. 22. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elég.
2011. márc. 22. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:44

Te gondolom nem 4 embert tartasz el ebbol a fizetesbol.

2011. márc. 23. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:

21:44-es vagyok

Nem, angliában dolgoztam és havonta hazajártam a férjemhez, itthon albérletben lakunk ketten.

Azért azt tudni kell a házi betegápolásról, hogy ott szinte mindent félretehetsz, hisz az étkezés, szállás ingyen van.

De én nem is azt mondtam, hogy ez elég lenne, hanem arra, amit a kérdező férje kereshetne.

2011. márc. 23. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Igy mar vilagosabb, mert azert az elozo valaszod megteveszto lehet.
2011. márc. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!