Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnánk meg a...

Hogyan oldhatnánk meg a gyermekfelügyeletet? Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
Férjemnek meg nekem is ugyanaz a szakmánk, aminek elég hülye az időbeosztása. Délelőtt 10től általában 1ig, majd este 6tól 9ig, vagy este 7től 11ig. Már most azon szevedünk, mert még csak 8 hónapos a babánk, és a gyes csak 1 max 2 éves, attól függ, mikor kell visszamennem dolgozni, hogyan oldjuk meg az estéket? persze ez vonatkozik a későbbi évekre is, hisz ovi csak délelőtt van. Ha bébiszittert fogadnánk, azt számoltuk, hogy majdnem rámenne a fizetésem, azaz kevesebb lenne a bevételünk, mint most, hogy csak a harmadát kapom a fizumnak. Nagyszülők sajnos messze élnek, mert Németországban lakunk.
2009. febr. 23. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nincs a baráti körötökben olyan család, akikkel kölcsönösen tudnátok segíteni egymásnak? Gyakran vagyok egyedül a kislányommal, nekem sincs családon belüli segítségem, de a barátokkal remekül megoldunk mindent.
2009. febr. 23. 15:45
 2/9 A kérdező kommentje:
igen, talán tudnánk majd keresni valakit, de az a baj, hogy este nem lehet odavinni máshoz,mert fektetés van, nálunk kéne megoldani, hogy odajöjjön valaki, de ha annak is gyereke van? Vagy másnál aludjon el a gyerekünk, és menjünk érte 11kor? hááát...elég furán hangzik.
2009. febr. 23. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ott lakásért ls hogy vigyáz esténként és napközben a gyerekre fiatal tanuló lányt keresni akár másik országból...
2009. febr. 23. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi is Németországban élünk. Tudom, nehéz itt gyermek mellett a munkába állás. Mi is sokat törtük a fejünket. Ha van lehetöségetek, akkor próbáljatok külön müszakba menni. Vagy esetleg gondolkoztál már azon, hogy csak fél állásba menj vissza? Esetleg, ha régebb óta vagy a cégnél és a fönököd humán, akkor lehet közös megegyezést keresni. Én annak idején rendszeres látogató voltam a cégemnél, hogy úgymond emlékezetben tartsam magam. Többször is beszéltem a fönökkel, a legutolsó döntö beszélgetés 9 ill. 6 hónappal a tervezett munkába állásom elött történt. Ekkor eldöntöttük, hogy hány órát és milyen beosztásban szeretnék dolgozni. 100% ban úgy lett, ahogy szerettem volna. Tudom, ilyen csak a mesében van, de azért lehet próbálkozni, s már most a beszélgetést keresni.

Az un. "Tagesmutter" olcsóbb lenne, de hogy késö este vállalnának-e még babát, ezt le kell beszélni!

2009. febr. 23. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:

utolsónak: Színházban dolgozunk, és olyan nincs, hogy csak fele próbán veszek részt:) Szívás, de ez van.

Épp most láttam egy hirdetést, hogy valaki estékre keres bébiszittert, heti 5-6 napra, és esténként 30 eurot fizet. Ezt kiszámolom, 600 euro/hónap!! Plusz óvodaköltségek...ez kivitelezhetetlen sajnos.

2009. febr. 23. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
szia. hát szivesen segitenék neked:) igaz 22 leszek,elég fiatal vagyok. szomszédod nem vállalja? valami megoldás csak van!? rokon,egy barátnő??
2009. febr. 23. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy, hogy segítenél:)
2009. febr. 23. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Nincs mit:) Engem is felkértek már ilyenre,de persze ez családon belül volt.Nehéz megfelelő "embert" találni,de remélem sikerül megoldanotok.
2009. febr. 24. 13:10
 9/9 anonim válasza:

Kedves Édesanyák!

Egy 19éves egyetemista lány ingyenes gyerekfelügyeletet vállal szeptembertől Pécsett.

A későbbiekben is gyermekekkel szeretnék foglalkozni,de ehhez referenciára lenne szükségem.

Jelenleg egy 13hónapos kisfiúra vigyázok heti pár napot.A gyerekekkel jól kijövök,megbízható és türelmes vagyok.

Ha felkeltettem érdeklődését,kérem írjon a milien2@freemail.hu e-mail címre.Önéletrajzot és fényképet küldök!

Üdv. Dóra

2009. aug. 14. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!