Hogyan lehet túl élni egy gyermek elveszítését?
Egy gyermek elvesztésénél nem lehet rosszabb. Én szerencsére nem vesztettem el a gyermekeimet, de át tudom érezni a fájdalmukat az olyan szülőknek.
Nagyon sajnálom őket.
Én sem veszítettem el a gyermekem,de a nővérem igen.Tavaly nyáron a 15 éves lányát.Soha nem lesz rajta túl(sajnos).Azóta a családunkban minden más lett,megismertük a fájdalom igazi jelentését.Szerencsére a nővéremnek van még egy fia,ez valamellyest segít neki a túlélésben.
Nem szababna ilyennek megtörténnie,hogy szülő eltemeti a gyermekét!
Szia!Én elvesztettem a babámat,27hetesen.Elöször azt gondoltam,h ezt nem lehet tulélni,utána akartam menni.De nem tehettem,hiszen itthon volt a nagyobb gyermekem.
Azután hallottam,h volt olyan anyuka,akinek nem volt nagyobb gyereke,és ugy halt meg a babája.Ez valamelyest eröt adott nekem,h ha ö megcsinálta,én is képes vagyok.
Bár nagyon nehéz,de tul kell élni.Bennem még nagyon friss a dolog,nincs 2 honapja.Az angyalos oldal rengeteget segit,mert igazán csak az tud megérteni,ako már átélte ugyanezt.A mai napig orditani tudnék a fájdalomtol,a a hiányátol.Egy honap mulva kellett volna megszületni a kislányomnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!