Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túl élni egy...

Hogyan lehet túl élni egy gyermek elveszítését?

Figyelt kérdés
Odatévedtem az Angyalok szülei oldalra egyik nap. Volt egy 8 hetes babám, vagyis magzatom, akit elveszítettem. Azóta van egy gyönyörű 3 hónapos kisfiam. Elég sokat panaszkodtam, hogy milyen fáradt vagyok, mert éjjelente is kell kelni. Amióta azon az oldalon olvasgattam, szégyenlem magam ezmiatt. Azok az édesanyák bármit megadnának érte, hogy éjjel felkelhessenek a kicsi babájukhoz. Borzasztó, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Azóta örülök, hogy van kihez felkelnem, örülök, ha jelzi, hogy éhes, szomja, unatkozik, bárminek. Én azt hiszem beleőrülnék ha el veszíteném.
2009. febr. 22. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Egy gyermek elvesztésénél nem lehet rosszabb. Én szerencsére nem vesztettem el a gyermekeimet, de át tudom érezni a fájdalmukat az olyan szülőknek.

Nagyon sajnálom őket.

2009. febr. 22. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem veszítettem el a gyermekem,de a nővérem igen.Tavaly nyáron a 15 éves lányát.Soha nem lesz rajta túl(sajnos).Azóta a családunkban minden más lett,megismertük a fájdalom igazi jelentését.Szerencsére a nővéremnek van még egy fia,ez valamellyest segít neki a túlélésben.

Nem szababna ilyennek megtörténnie,hogy szülő eltemeti a gyermekét!

2009. febr. 22. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy anyának sem szabadna átélni. Nekem az első terhességemnél kb. 9 hetesen halt el a magzatom, de még mindig nem hevertem ki és sosem fogom elfelejteni. Azóta nekem is van egy gyönyörű fél éves kisfiam, de én sem értem, miért történt ez. Persze, minket boldogít a tudat, hogy mostmár összejött, sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Őszintén sajnálom az ilyen anyákat, hihetetlen erő kell a túléléshez!
2009. febr. 22. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én elvesztettem a babámat,27hetesen.Elöször azt gondoltam,h ezt nem lehet tulélni,utána akartam menni.De nem tehettem,hiszen itthon volt a nagyobb gyermekem.

Azután hallottam,h volt olyan anyuka,akinek nem volt nagyobb gyereke,és ugy halt meg a babája.Ez valamelyest eröt adott nekem,h ha ö megcsinálta,én is képes vagyok.

Bár nagyon nehéz,de tul kell élni.Bennem még nagyon friss a dolog,nincs 2 honapja.Az angyalos oldal rengeteget segit,mert igazán csak az tud megérteni,ako már átélte ugyanezt.A mai napig orditani tudnék a fájdalomtol,a a hiányátol.Egy honap mulva kellett volna megszületni a kislányomnak...

2009. febr. 22. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mikor ilyen történeteket hallok, mindig elszégyenlem magam, amikor kicsit ingerültebb vagyok, mert már megint kelnem kell éjszaka. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a pici fiam, egészségesen született. Nem értem miért azokkal történik ilyen, akik ennyire vágynak babára, akik meg eldobják, megölik a gyermeküket úton-útfélen potyogtatják a gyermekeket. Az utolsó válaszolónak őszínte részvétem. Meríts erőt a már meglévő gyermekedből, bár tudom, senki és semmi nem pótolhatja az elveszített babát. Igen ő most angyalka lett, és fentről vigyáz rátok, és talán küld majd egy kistesót is.
2009. febr. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!