Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek az első gyermeke...

Akinek az első gyermeke "nehéz" természetű, a második nyugodtabb?

Figyelt kérdés
Egészséges gyerekekre gondolok.A nehéz természet alatt azt értem,hogy nagyon sírós,hisztis,stb.
2011. márc. 18. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!!! Nekem legalabbis így osztotta le a Joisten :). Az első 20 percenként ébredt 2,5 éves koraig, hisztis volt nagyon mar 10 honapos kortol... Nagyon nehéz volt a mindennapi élet annak ellenére, hogy tüneményes, bűbaj kisfiú. Mar elmúlt 3 éves, és a helyzet abszolút normalizalodott. A testvére viszont a megtestesült nyugalom, béke. Alszik, nem hisztis, még a betegségét is olyan hihetetlen önuralommal kezeli, hogy barmelyik felnőtt megirigyelhetné. Nalunk igaz lett, hogy a két testvér tűz és víz.
2011. márc. 18. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Tehát a "hisztis" gyermeked,is megjavult?:)
2011. márc. 18. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nálunk úgy van, hogy a lányom egy kisördög. Hisztis, akaratos, nagy szájú. Azt hittem ennél rosszabb már nem lehet. Aztán megszületett a kisfiam aki most 2 éves és fényévekkel túlszárnyalja a nővérét hiszti szinten :) Szóval nálunk nem jött be, hogy a második nyugodtabb. Amúgy 3 évesen a legtöbben pozitív irányba változnak, csak addig kell kibírni valahogy :)

Szép napot nektek!

2011. márc. 18. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első valaszolo vagyok. Inkabb úgy fogalmaznék, hogy normalizalodott. Van még hiszti, de kezelhető, és hamar múlik. Igaza van a masodik valaszolonak. 3 év felett valahogy könnyebbé valik minden. Értenek a szobol, és fegyelmezhetőbbek. Persze ehhez nyilvan az is kell, hogy előtte megküzdötte a szülő a gyerekkel a kis harcait :).
2011. márc. 18. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkabb ugy mondanam, hogy valtozatosabb. Nyugodtabbnak tunik, de megsem az.

A nagyobbik gyerek nalunk nagyon aktiv es bator, semmi felelemerzet, orokmozgo, regebben hatalmas hisztikkel, most mar ez ritkasabb. Elegge onfeju.

Viszont!

Nagyon jo alvo volt, pici koratol ataludta az ejszakat, ha nem volt beteg es nappal is barhol, barmikor kepes volt aludni. Ha le volt kotve a figyelme, utaztunk, babakocsiztunk, akkor minden rendben volt, nem hisztizett, nem orditott, nem akart kiszallni. Ha feladatot talalt maganak, akkor sokszor nekifutott, amig meg nem oldotta. (Ez most is igy van.)

A pici elso ranezesre egy angyalka, mosolygos, nyugodt, normal mozgasigenyu, nem maszik fel a fuggonyre, nem boritja magara a polcosszekrenyt.

Viszont!

Nagyon rossz alvo, nappal is, ejszaka is rosszul alszik, igy osszessegeben sokkal kimerultebb voltam, vagyok mellette. Max fel ora, egy ora alatt megun barmilyen utazast, babakocsis setat, jatszoterezest, egyeb elfoglaltsagot es visitani kezd. Utana mar hiaba probalom lekotni a figyelmet barmivel, akkor sem sikerult. Mivel mi gyakran utazunk 3-4 orakat, igy ez nem tul kellemes. Mindig rettegek, hogy vajon az ut feleig eljutunk-e mielott kezdodik a visitas, vagy sem...

Ha valamilyen feladattal talalja szemben magat, akkor egyszer nekifut, majd eldob mindent es visit.

Szoval nem egyformak, osszessegeben egyik sem sokkal jobb/rosszabb, mint a masik.

2011. márc. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!