Dr. Albert nőgyógyász Fóton?
Dr. Albert-nek hívják,de nem tudom a keresztnevét (vagy vezetéknevét?),de nem is ez a lényeg!Jár valaki hozzá?Tapasztalatok? Milyen doki?Szeretnék Dr.Orbántól átmenni egy másikhoz...
Vagy ha esetleg Albertet nem is,de Vinczét ismeri valaki?
Köszi előre is!
Szia!
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok!
Ez a doki az sztk-ban rendel vagy magán?
Én is fóti vagyok, jó lenne itt találni egy jó dokit, mert az enyém a Kosztolányi téren van.
Köszi!
Ő is a Szent Benedek utcában rendel.Legalábbis az internetes oldal és a védőnőm szerint.(Posta,buszforduló,gyógyszertár van mellette, és a védőnői szolgálat+gyerekdoki van még ott.)Pénteken egy napon van az Orbánnal.
Ennyit tudok.
Ha nem jön tapasztalt ember az Alberttől,akkor ma Orbánhoz megyek.CSak nem szeretem,mert olyan felületes,olyan gyorsan le akarja rázni az embert,hogy kérdezni se lehet,pedig egy babáról van szó.
Ja, akkor az a rendelő lesz, tehát nem magán.
Remélem jön valaki, aki ismeri, bár nem sok fóti anyuka van itt... :)
Elmentem az orvoshoz.Létezik az Albert és Vincze nevezetű orvosok,csak háziorvosként!
Így van Fóton rendelés a nőgyógyászaton:
Dr. Orbán Győző: kedd: 16-18,szerda: 8-11(telefonos előjegyzés alapján),péntek:8-11
Dr. Ruzsilla Endre: szerda: 9:30-15:00
Dr.Lőrincz István: csütörtök: 14-19
Az interneten rosszul van feltüntetve. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!