Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg lehet csinálni az utolsó...

Meg lehet csinálni az utolsó félévet, a szakdolgozatot és az államvizsgát egy áprilisban születő picibaba mellett?

Figyelt kérdés

Kezdem elveszteni a reményem. Eddig fitt voltam, és elszánt, és úgy éreztem meg tudom csinálni. Mostmár egyre nehezednek a napjaim, türelmem és energiám sincs.

Menni fog?

34 hetes vagyok.

2009. febr. 22. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! én 35 hetes vagyok, szintén az utolsó félév, szakdoga írás, államvizsga áll előttem, március végére vagyok kiírva

nem hagyok magamnak más választást, mert ismerem magamat, ha most halasztok, akkor valószínűleg soha nem fogom befejezni a sulit

most igaz, hogy nehéz lesz a babával, de most vagy abban a helyzetben, hogy ismered az évfolyamtársakat, tudnak segíteni, elküldik az anyagokat, viszonylag időd is van otthon tanulni, benne vagy még a tanulnivalóban - ha halasztasz kiesel az egészből, és szinte újra kell kezdeni a felzárkózást

mindenképp kérj te is kedvezményes tanulmányi rendet, hogy ne kelljen bejárni előadásokra, csak amire muszály, és ne add fel, menni fog, mert ügyik vagyunk :)

2009. febr. 22. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz dolgod van, a stressz és kimerültség, amivel egy "natúr" államvizsga jár az sem semmi, nemhogy terhesen.... Szülés után vagy 3 hónapig hajat mosni nem lesz időd, nemhogy tanulni. Használd ki ezt a 6 hetet és lassan írd meg a szakdogát, de ha nem megy külön kérelemmel biztos tudod halasztani az egészet a következő félévig. Én szerintem ezt tenném..

Sok sikert!

2009. febr. 22. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem halassz! Amikor megszületik a babuci, semmi sem fog érdekelni, és sem időd, sem energiád nem lesz! Külön külön megterhelő mindkettő, de szerintem egy újszülöttet ellátni, mellette arra koncentrálni, hogy tanulni kéne, vagy tanulni, és mellette arra gondolni, hogy a babádnak rád van szüksége, nem lehet. Nekem szaladtak a napok, az egyetem utolsó félévében éppúgy, mint amikor meglett a manóm. Államvizsgázni tudsz később is, viszont a babucid egyszer ilyen picike, és ilyenkor Rád van a legnagyobb szüksége! Amikor pedig már picit nagyobb, akkor felüdülés lesz egy-két óra tanulás!

Nagyon boldog babázást!

2009. febr. 22. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szakvizsgáznom kellett volna egy tavaly februárban született baba mellett. Azóta sem sikerült felkészülnöm :-( Viszont jön a következő :-) Mármint baba :-)
2009. febr. 22. 16:43
 5/6 anonim válasza:
Én július 1-én szültem, nekem júniusban lett volna az államvizsga de az utolsó percben elhalasztottam. Az utolsó 3 hét nagyon kínlódás volt, utána a szülésből sajnos 6 hónap volt a felépülésem, úgyhogy magamat alig bírtam ellátni nemhogy tanulni tudjak.Persze ez nem törvényszerű. Én most fogok államvizsgázni, 6 hónapos korától rábízhatod bárkire a babát, hogy tanulhass egy pár órát!:)
2009. febr. 23. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tavaly szülés előtt 1 héttel adtam le a dipimunkámat (most abba húzz bele nagyon!), és a lányom születése után 3 hónappal elkezdtem tanulni, amikor aludt. Amikor ébren volt, akkor takarítottam (mindig egy kicsit), apa hozott ebédet, magnóra mondtam a tételeket és séta közben is azt hallgattam. Igaz, hogy lassan, de haladtam a tanulással. Így fél év tanulás után március végén szeretnék záróvizsgára menni. Menni fog, ne félj! Azért nézz utána, milyen halasztási lehetőségeid vannak, vagy van-e egyéb alternatíva. A dipimelót azért javaslom, hogy legalább kezd el, mert ahhoz nagyon sok összefüggő idő kell. Gondolom most úgyis otthon vagy, van még időd olvasni, anyagot gyűjteni az internetről. Próbáld meg szigorúan beosztani az időd!

Meg lehet úgy oldani, hogy a gyermeked ne érezze a hátrányát a tanulásnak, csak ne ess pánikba és az alvás rovására ne menjen! Ez a titok! :) Sok sikert!! Könnyű szülést!

2009. febr. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!