16 hónapos gyereket lehet még hordozókendővel vinni?
Nekünk nem volt sosem, kengurunk volt, de már nem tudtuk használni, így eladtam. Most láttam olcsón hordozókendőt, arra gondoltam, hogy megvenném. Az az ötletem - légyszi írjátok meg, ha nem jó ötlet -, hogy mivel a fiam már tud járni, és szeret is, ezért inkább ezt használnám, ha séta közben elfárad. Eddig az volt, hogy vagy vittem a babakocsit, de akkor fél kézzel azt toltam, fél kézzel a gyerek kezét fogtam, és így elég nehéz volt közlekedni, mert 3 kerekű kocsi van, és nem lehet nagyon fél kézzel irányítani, vagy nem vittem babakocsit, de akkor elég hamar fel kellett kapnom a gyereket és cipelhettem. Kapaszkodni nem igazán hajlandó, így nem könnyű vinni. Ezért gondoltam rá, hogy veszek egy kendőt, abban talán könnyebb lenne vinni, ha elfárad (nem a súlyával van a gond, hogy nehéz lenne, hanem tényleg annyi, hogy nem kapaszkodik, amúgy nem kell sokat vinni, 10-15 perc után megunja), és mivel én elég nagy táskával járok, abba talán bele is tehetném a kendőt, ha éppen nem kell.
Szerintetek jó ötlet? És ha igen, akkor hol találok róla képes leírást, hogy nagyobb gyereket hogy kell kendőben vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!