Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 hónapos gyereket lehet még...

16 hónapos gyereket lehet még hordozókendővel vinni?

Figyelt kérdés

Nekünk nem volt sosem, kengurunk volt, de már nem tudtuk használni, így eladtam. Most láttam olcsón hordozókendőt, arra gondoltam, hogy megvenném. Az az ötletem - légyszi írjátok meg, ha nem jó ötlet -, hogy mivel a fiam már tud járni, és szeret is, ezért inkább ezt használnám, ha séta közben elfárad. Eddig az volt, hogy vagy vittem a babakocsit, de akkor fél kézzel azt toltam, fél kézzel a gyerek kezét fogtam, és így elég nehéz volt közlekedni, mert 3 kerekű kocsi van, és nem lehet nagyon fél kézzel irányítani, vagy nem vittem babakocsit, de akkor elég hamar fel kellett kapnom a gyereket és cipelhettem. Kapaszkodni nem igazán hajlandó, így nem könnyű vinni. Ezért gondoltam rá, hogy veszek egy kendőt, abban talán könnyebb lenne vinni, ha elfárad (nem a súlyával van a gond, hogy nehéz lenne, hanem tényleg annyi, hogy nem kapaszkodik, amúgy nem kell sokat vinni, 10-15 perc után megunja), és mivel én elég nagy táskával járok, abba talán bele is tehetném a kendőt, ha éppen nem kell.

Szerintetek jó ötlet? És ha igen, akkor hol találok róla képes leírást, hogy nagyobb gyereket hogy kell kendőben vinni?

2009. febr. 22. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
attól függ hány kilo??
2009. febr. 22. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
ha elbírod!:) én már nem tenném bele az biztos. Akkor inkább ha elfárad kézben cipelném.
2009. febr. 22. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
10 kiló. A súlyát bírom, csak nem kapaszkodik, hanem elengedi magát és így nehéz tartani, főleg, ha még táska szatyor, minden van a kezemben.
2009. febr. 22. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, ez vicces. a kézben cipelés mivel könnyebb, mint a hátadra kötni??? ne haragudj, 2. válaszoló, de ez csacsiság. A hordozókendő pont ilyenkor ideális, mikor babakocsi tologatás helyett csak felkötöd a babát és szabad a két kezed, ráadásul a hátadat sem teszed tönkre a féloldalas kézbencipeléssel..
2009. okt. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!