14/L wok. A szüleim nem engedig h cross motorozzak. Ti engednétek a lányotoknak? Szerintetek pár év múlva meg fogja engedni?
Én engedném. Még akkor is, ha felelőtlen vagy. Egyszer jól pofára esnél, utána nem lennél többet az.
Amúgy az árakkal tisztában vagy? Egy normális csizma 50ezernél indul, és az még a szarabbik kategória...
A crossozás alatt mit értesz? Csapatást az erdőben, vagy kulturált városi közlekedést cross motorral?
Ha az előbbit, akkor nem csoda, hogy a szüleid nem engedik.
Én sem engedném, és a motorosok se szeretik.
Ha az utóbbit, akkor hajrá, de ne cross motorral kezd. Vegyél egy kis robogót, amivel megtanulsz a városban járni-kelni, és utána, ha már mindegy megy, akkor vegyél egy nagyobb váltós motort. Azét javaslom a robogót, mert kevésbe balesetveszélyes (ha oldalról elkap egy kocsi és crosson ülsz, beragad a lábad és széjjelzúzza), és kevesebb dologra kell figyelned a motorral kapcsolatban. (nem kell váltani.)
Szia!
És 15 éves vagyok és lány
És ahogy a 20:34 is írta vannak ilyenek akik csak apuci pénzéből kimennek a pályára és virítanak hogy nekik bizony van egy motorjuk...hát én ezt gusztustalanak tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!