Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14/L wok. A szüleim nem...

14/L wok. A szüleim nem engedig h cross motorozzak. Ti engednétek a lányotoknak? Szerintetek pár év múlva meg fogja engedni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 20:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én ezt komolyan veszem (látom te is), komolyan gondolom hogy szeretnék motorozni.
2011. márc. 15. 20:36
 22/26 anonim válasza:
62%

Én engedném. Még akkor is, ha felelőtlen vagy. Egyszer jól pofára esnél, utána nem lennél többet az.

Amúgy az árakkal tisztában vagy? Egy normális csizma 50ezernél indul, és az még a szarabbik kategória...

2011. márc. 15. 20:43
 23/26 anonim ***** válasza:
62%

A crossozás alatt mit értesz? Csapatást az erdőben, vagy kulturált városi közlekedést cross motorral?

Ha az előbbit, akkor nem csoda, hogy a szüleid nem engedik.

Én sem engedném, és a motorosok se szeretik.

Ha az utóbbit, akkor hajrá, de ne cross motorral kezd. Vegyél egy kis robogót, amivel megtanulsz a városban járni-kelni, és utána, ha már mindegy megy, akkor vegyél egy nagyobb váltós motort. Azét javaslom a robogót, mert kevésbe balesetveszélyes (ha oldalról elkap egy kocsi és crosson ülsz, beragad a lábad és széjjelzúzza), és kevesebb dologra kell figyelned a motorral kapcsolatban. (nem kell váltani.)

2011. márc. 15. 20:44
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 15. 20:47
 25/26 Kicsiláányka válasza:

Szia!

És 15 éves vagyok és lány

És ahogy a 20:34 is írta vannak ilyenek akik csak apuci pénzéből kimennek a pályára és virítanak hogy nekik bizony van egy motorjuk...hát én ezt gusztustalanak tartom

2011. máj. 23. 20:55
 26/26 anonim válasza:
Szia! hát én is nagyon szeretnék motorozni már. : ) apám is cross motorozott régebben de abbahagyta és most meg ő nem engedi meg. :s de szerintem ha nagyon akarsz cross motorozni akkor elfogod éri előbb utóbb.. :) mert én tudom ,hogy el fogom érni mert akarom :P
2011. máj. 30. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!