Beperelhetem a házidokinkat, ha nem hagyott egy hónapot ki 2ooltás között? Persze, csak akkor, ha lesz valami baja a gyerkőcömnek.
15hós fiam 2hét különbséggel kapta meg a pneumo 2.részét és az MMR oltást. Én megkérdeztem előtte,hogy lehet-e,azt felelte,persze hisz nem egy nemű a 2oltás. Akkor lenne baj,ha a 2pneumot kapta volna meg ilyen időközzel.
DE! Fórumtársaim(anyukák)többsége azt írja hogy nem szabadott volna! Ők így tudják,nekik ezt mondta a házidkoi. Most akkor mi az igazság?
Az én fiam is egyszerre kapta meg a kettőt. Mondta a doki, hogy amikor viszem a 15 hónapos oltásra, akkor egy füst alatt megkapja a pneumot is. Másnapra láza lett, de következő nap már semmi baja nem volt, ennyi, ez már 2 hete volt.
Amúgy, ha te úgy tudod másoktól, hogy ezt nem szabad, akkor miért hagytad, hogy két hét különbséggel adja be? Miért nem mondtad, hogy te várnál még két hetet és kész? Gondolom nem futott volna utánatok egy injekciós tűvel. Olyan jellemző ez, hogy na akkor per, meg bíróság. Vagy bízol az orvosodban, vagy választasz másikat. Ha ennyire befolyásolható vagy, járj a fórumtársaid dokijához a gyerekkel. Szerintem nem a szóbeszédre kell adni. Ha meg igen, akkor meg lehet egy orvosnak mondani rendesen, hogy te ezt nem szeretnéd, illedelmesen, de határozottan, és nem hiszem el, hogy ne várt volna két hetet, ha előadod az érveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!