Beperelhetem a házidokinkat, ha nem hagyott egy hónapot ki 2ooltás között? Persze, csak akkor, ha lesz valami baja a gyerkőcömnek.
15hós fiam 2hét különbséggel kapta meg a pneumo 2.részét és az MMR oltást. Én megkérdeztem előtte,hogy lehet-e,azt felelte,persze hisz nem egy nemű a 2oltás. Akkor lenne baj,ha a 2pneumot kapta volna meg ilyen időközzel.
DE! Fórumtársaim(anyukák)többsége azt írja hogy nem szabadott volna! Ők így tudják,nekik ezt mondta a házidkoi. Most akkor mi az igazság?
Szia!
Én is olvastam az előbb a fórumon, de ez nem igaz, hogy a 2féle oltás közt el kell telnie 1 hónapnak!
A 15 hós kötelezőt és a pneumot(prevenart) egyszerre be lehet adatni!
Pl. a 2 prevenar közt kell kihagyni 1 hónapot, de eltérő oltások mehetnek egyszerre.
Mi minden nem kötelező oltást beadattunk, és mindig a kötelezővel együtt kapta a kisfiam.
Köszi a válaszokat! :)
Igen a pereskedés lové függő,de jelen esetben nem érdekel,ha a fiamról van szó.
1.válaszoló kivagy?? :D
Az első vagyok.
Én én vagyok:) Mire lennél kiváncsi? :)
Van egy kisfiam:)
Az én fiam egyszerre kapta meg a 2 hónapos kötelezőt és a pneumococcust. Még 2 perc se telt el a kettő között nem hogy 2 hét.
Szerintem semmi baja nem lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!