Vajon miért nem mennek az etetőszékek az aukciós oldalon?
Az ilyen nagyobb tárgyak nehezebben mennek el, mint az apró dolgok vagy ruhák. Postán feladni ugye drága, így általában a potenciális vásárlók köre leszűkül a közelben élőkre, vagy a gyakran arra járók közül azokra, akik a szállítást meg tudják oldani (egy pici autóval, vagy vonaton utazva én sem vállalnám be, hogy hazahozzak egy etetőszéket).
A másik meg, hogy nem tudom, hogy amit te néztél 10-ért, az új-e vagy használt, de ha használt, akkor én mondjuk nem is venném meg. Ennyiért anno teljesen újat vettem két éve. Oké, nekem nem voltak nagy igényeim, nem is értem, miért kell egy etetőszékre annyi funkció, nekem bőven elég volt annyi, hogy beleülve a gyerek egy szintben legyen az asztallal. Na, ezt a tízezres is tudja. Azt viszont simán megvettem a boltban, nem kellett várnom a postásra, nem kellett érte utazgatnom, vagy személyes találkozót leszerveznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!