Anyukák, adtatok már el valamit a babaszoba.hu oldalon?
Erre avfórumra gondolok: [link]
Egy használt, de jó állapotban lévő babaruhát mennyiért szokás meghirdetni /eredeti ár hányas részéért/? És újat, amit még sose használtunk, de kinőttünk?
Én adtam el már dolgokat a babaszoba.hu-n, de ruhát pont nem. Ruhát nem is szoktam árulni, meg venni se ilyen oldalakon, úgyhogy erről nem tudok mit mondani.
Egyébként én sokkal jobban szeretem az ilyen babaszoba.hu vagy expressz.hu oldalakat, ahol lehet rendesen kommunikálni az eladóval, meg lehet esetleg nézni a terméket (ha közeledben van).
Sokszor adtam, vettem már. Vannak visszatérő vásárlóim, ahogy én is csupán pár embertől vásárolok, akik tudom, hogy tiszta-szép terméket adnak jó áron.
Mennyiért? Jó kérdés. Van aki ugyanazt a felsőt 350,-ért adja más pedig 950,-ért. Meg kell nézni több topicot, keresőt használni stb.
Ott is van most már értékelősdi, és fekete lista is, azt is érdemes nézegetni sűrűn :)I
Szia!
Én gyakran adok -veszek ott mindent.Az viszont tényleg igaz,hogy nem ellenőrzött eladók vannak így vigyázni kell a csalókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!