Hol lehet kapni malackás, csacsis stb. figurás képeket a falra?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 22:09
1/11 Nikcsi válasza:
Szia! Szerintem probald meg a teszvesz.hu, vatera.hu, esetleg ebay.co.uk, vagy valamelyik nagyobb bababoltot, peldaul Brendon.
Remelem segitettem, sok sikert! :)
2/11 anonim válasza:
Kenguru Kidben vettünk Micimackósat,de szerintem is a Brendonban is biztos van.
3/11 anonim válasza:
Én Tesco-ban és Obi-ban is láttam már.
4/11 anonim válasza:
Merre fele laksz?Mert a 18.kerben és a 19.ben is tudok helyet,ha erre felé laksz.És nem horror áron...
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, 4.ker.-ben lakom.
2009. febr. 20. 22:26
6/11 anonim válasza:
Ha gondolod az én férjem foglalkozik falfestéssel, illetve vászonra fest képeket nagyon jó áron. Ha gondolod írj privit, vagy nézd meg a honlapját www.tgyula.atw.hu
7/11 anonim válasza:
Szia!
Én a kikában vettem 1590/db bébi micimackó, bébi malacka, bébi csacsi, bébi tigris.
Nagyon édik, sárga a háttere, nem túl nagy (kb. 30x30)kocka alakú képek, fa kereten.
9/11 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom milyen képekre gondolsz, de ha rendes képkeretesre azt te is meg tudod csinálni, és szerintem nagyon mutatós. Különben a teszveszen láttam ilyet, majdnem egy ezresért akarták adni, holott csak ki van nyomtatva a4-es papírra és bele van téve egy képkeretbe. Fillérekből meg lehet oldani csak egy kis kreativitás kell hozzá. Remélem segítettem.
10/11 anonim válasza:
Auchanban vettem 1000ft/db, van malackás, micimackós, tigrises.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!