Hogy álljak neki a fogyókúrámnak 2 pici gyerek mellett? 10-12kg szeretnék ledobni
sportolni nincs időm, majdnem mindennap meg van a 40 perc sétánk..
külön magamnak nem tudok diétás kaját főzni, örülök, ha rendes ételre futja :S
segítenétek?
nem eszem mától kenyeret a cukrot helyettesítem édesítőszerrel, este már nem fogok enni sem 6 után...
így sikerülhet?
Igen, plussz a mozgás még jöjjön hozzá!
Fektess be egy minimális összeget egy videokazira, CD-re, vagy ha van az ismeretségi körben, akkor másoltasd át, akkor ingyen van...
A két gyerekkel együtt tornázz minden nap, ők majd közben próbálnak utánozni téged, nagyon jó kis fél óra lesz naponta, hidd el!
köszi
ép azt írtam, hogy tornára nincs időm a pici 8 hónapos, még nem mászik, a nagy meg egy kis rossz csont vele nem lehetne...
mikor alszanak annyi munkám van, vagy épp kicsit meg szusszanok és már kelnek is 30 percnél nem alszanak többet ..
így a tornán kívül marad a napi séta
Szerintem igen!
Akár én is írhattam volna a kérdést, pont ugyanígy állok, csak nálunk már 1 éves a pici. 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, és most kezdtem neki.
Én nem eszem semmi kenyeret, és krumplit, rízst, tésztát sem. Cukrot sem. Csak husit, zöldséget, gyümölcsöt és sok-sok vizet, teát.
Nekem az édesség része nehéz, mert nagyon édesszájú vagyok és sokszor van úgy, hogy ha nincs időm enni, akkor előkerül a csoki, keksz, mindenféle édesség.
A mozgás része megvan, mert elég sokat rohangálok a gyerekek után, meg itt a háztartás, plusz még ugye sétálunk is napi kétszer. Így ebbe külön már nem fektetek energiát, nem is lenne időm tornázni.
De szerintem működni fog ez így, én bizok benne, az első gyerek után már sikerült, akkor 2 hónap alatt 8 kg-t.
Szia! Így is fogyni fogsz, de van egy kis gép, ami kevés időráfordítással is használ. Egyszer kell beruháznod rá, de megéri. Leg trainer. Én is ezt nyomom, alig van időm, bár nekem csak egy babám van, úgyhogy el tudom képzelni neked mennyi dolgod lehet...
Remélem tudtam segíteni.
Itt megnézheted: [link]
Szia!
Én is éppen mától fogyózom,a legrosszabb,hogy másra sem tudok gondolni,mint,hogy egyek valamit....Nagyon sokat szoktam nassolni és ez most nagyon hiányzik :(
Nekem is két picim van egy 2 éves és egy 7 hónapos a kisebbiket még szoptatom,és ezért óvatosan kell csinálnom a fogyókúrát!
Remélem lesz elég akaraterőm(ami sohasem volt) legalább 30 kilót kellene leadnom....
Sok sikert kívánok!
utolsó válaszolónak:
nekem is 2 éves és 8 hónapos a 2 fiú...
akkor hajrá mindkettőnknek!
remélem sikerül mindkettőnknek...
ln egyenlőre megelégszek 10-12kg-val illetve 2 ruhaszám csökkenésével is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!