Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik hogy ennyire jóllakik?

Létezik hogy ennyire jóllakik?

Figyelt kérdés

Helyzet:Már a 2.napja,hogy esti fürdetés után őrjöng,és sír,nem akar/tud enni,és így alszik el.Ma pl.17:30körül evett,fürödni meg 19:10körül vittem.(tegnap is hasonló volt-és ma hajnali 5 kor kelt enni)És kereste a cicit.A mellem löttyedt,de ha megnyomom,jön belőle tej.Iszok szoptatós teát,viszont rettenetesen felidegesít a férjem.Ez egyenes út a tej apadáshoz?Mit tehetnék hogy mindenki jól járjon?3,5 hónapos babám jól lakjon,én kevésbé stresszlejek,és annyi tejem legyen mint az elején?Ha neki állok fejni(kézi)nem jön csak pár csepp-viszont mivel átalussza az éjszakát,reggelre kőkeménnyé telik a mellem.

Vagy csak fogzik?Mert mindent egy oldalon "rág"?De akkor miért csak este nem eszik?Későn fürdetném és kifárad?

Tápszert ha nem muszáj nem szeretnék még.Adjatok tanácsot,olyant ami mát bevált.

2009. febr. 19. 20:33
 1/1 Nikcsi ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyire tudok segiteni, mert az en babam tapszeres, de elmondom nalunk hogy van.

Mi is 7-kor furdunk (ez az idopont szerintem teljesen rendben van), aztan vacsi, majd kis szeretgetes utan alvas. Az idopontok teljesen egyeznek veled, tegnap nalunk ugyanigy tortent. Bealudt 8 korul(nagyon keveset evett), majd csak reggel 5-kor ebredt enni, aztan meg visszaaludt egy kicsit. Altalaban minden ejjelunk igy zajlik, az elmult heten volt egy kis zavar, mikor tobbszor ebredt enni, de szerintem csak fejlodesi ugras volt. Amit mondani szeretnek ezzel, az az hogy teljesen rendben van ha ennyi idot kibir kaja nelkul, nincs semmi baj.

Szoptatassal kapcsolatban sajnos nem tudok segiteni, de biztos lesz itt vki aki igen.

Nyugodj meg, jo babazast! :) 4 honapos kisfiu anyukaja

2009. febr. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!