Ha nem tudok munkát találni de szeretném hogy a gyerekem kapjon majd pénzt (GYED) és élettársi viszonyban vagyok a baba apjával, lehet hogy az apa kapja utána a pénzt?
Figyelt kérdés
remélem érthető:S2011. márc. 9. 18:33
1/3 anonim válasza:
Igen, kaphatja az apa a gyedet, de akkor ő is kell otthon maradjon a babával.
Olyat nem tudsz csinálni, hogy a gyedet az apa fizetése után kapod, míg ő dolgozik.
2/3 anonim válasza:
Persze, de akkor apa nem dolgozhat. Maximum feketén. Mert GYED mellett nem lehet dolgozni. De ezt csak a baba 6 hónapos korától kaphatja, szülési szabadságra neked kötelező menni.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Sehol nem találok munkát, igaz most csak 8általánosom van, esti tagozaton vagyok jövőre lesz meg csak az érettségi, de addigra már a babát tervezzük, mert a párom idősebb mint én és már nagyon szeretne egy kisbabát...
Próbálok minden álláslehetsőséget elcsípni de eddig még nem vettek fel sehova:(
2011. márc. 9. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!