Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálsz gyermeked kinőtt...

Mit csinálsz gyermeked kinőtt ruháival?

Figyelt kérdés
Csak gyűlik-gyűlik,már lassan nem fér el a kinőttől a jó... :( Próbáltam aukciós oldalakon eladni,de semmi jelentősebb... Piti összegért idegennek nem akarom(ezért nem 1ftosat indítottam),ismerőseim meg nem szülnek mostanság.Vagy beadjam bizibe?De ott is lassan ha elmegy,nem?Gondoltam elteszem a következő babának,de ha nem fiú les?Meg aztán addigra nem is ez lesz a divat...(évek múlva szeretnénk másik babát)Ti tároljátok?Vagy eladjátok?Vagy?.....
2011. márc. 8. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam ismerősnek is, meg most felteszem vaterára, meg bizibe is. Hát tényleg nehezen mennek el.
2011. márc. 8. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi felviszünk a padlásra vagy odaadunk ismerősünknek barátoknak.szerintem gyűjtsed addig amíg.....

sosem lehet tudni :)

2011. márc. 8. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem is biztos, hogy lesz még egy babám, de biztos ami biztos alapon elraktam a ruhákat. Két-három éven belül ki fog derülni, hogy lesz-e még gyerkőc. Addig a padláson várják bezsákolva a sorsukat. :)) Ha nem lesz, el fogom őket adni valahol.

Bababörze esetleg? Expressz?

2011. márc. 8. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiamét elraktam, a lányom most hord belőle, ezen kívül kölcsön is adtam.

A divat-gyereknél- nem nagyon érdekel.

2011. márc. 8. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A jobbakat Vaterára teszem fel, bár fillérekért viszik el a márkás, csak a fiam által hordott drága ruhákat.

Kislányunk most született, több babát nem szeretnénk.

Én a védőnőnek adom a jó állapotúakat és a Vöröskeresztnek viszem be.

Ismerősök nincsenek, akinek adhatnám.

Én szép lassan oda fogom adni így az egészet, de csak azért, mert már nem szeretnénk több babát.

2011. márc. 8. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is gyűlik rendesen. Még nincs testvér, így nem szabadulok meg tőlük, mindenképpen úgy tervezem, hogy hamarosan újra szülök, így lesz helyük.

Aztán a barátnőimmel cserélgetünk is párat.

Később valószínűleg eladom, ha még nem lesznek divatjamúltak.

2011. márc. 8. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy részét elraktam emlékbe, egy más részét eladtam amit lehetett, amit meg nem azzal nem szórakoztam tovább, elvittem a védőnői tanácsadóba, meg ruhagyűjtőpontba és kész.

Nekem nincs helyem hogy 3 gyerek divatjamúlt ruháit kerülgessem...

2011. márc. 8. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Én gyűjtöm őket. Van olyan amit én is kaptam, 8-9 évesek a lányok akik hordták, de nem mondanád meg róluk, hogy nem a mai divat szerint öltöztetem a 3 éves lányomat.

Esetleg annyiban, hogy nagyon sok a farmer ruci bennük :-D

Nem hiszem, hogy egy jó állapotú babaruháról 3-4 év múlva valaki azt mondaná, hogy ez kiment már a divatból.

Most várom a következő babát, (szerencsére kislány) így előreláthatólag 5-6 éves koráig 80%ban örökölt ruhákban fog járni.

2011. márc. 8. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy darabot sem adtam el. Körforgásban van a barátok, ismerősök gyerekeivel.
2011. márc. 8. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Mivel mi szeretnénk még gyereket, el fogom rakni a jobb ruhákat. Ami annyira nem volt drága, valószínű elajándékozom majd, akinek szüksége van rá.
2011. márc. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!