Mit csinálsz gyermeked kinőtt ruháival?
Mi felviszünk a padlásra vagy odaadunk ismerősünknek barátoknak.szerintem gyűjtsed addig amíg.....
sosem lehet tudni :)
Nekem nem is biztos, hogy lesz még egy babám, de biztos ami biztos alapon elraktam a ruhákat. Két-három éven belül ki fog derülni, hogy lesz-e még gyerkőc. Addig a padláson várják bezsákolva a sorsukat. :)) Ha nem lesz, el fogom őket adni valahol.
Bababörze esetleg? Expressz?
A fiamét elraktam, a lányom most hord belőle, ezen kívül kölcsön is adtam.
A divat-gyereknél- nem nagyon érdekel.
A jobbakat Vaterára teszem fel, bár fillérekért viszik el a márkás, csak a fiam által hordott drága ruhákat.
Kislányunk most született, több babát nem szeretnénk.
Én a védőnőnek adom a jó állapotúakat és a Vöröskeresztnek viszem be.
Ismerősök nincsenek, akinek adhatnám.
Én szép lassan oda fogom adni így az egészet, de csak azért, mert már nem szeretnénk több babát.
Nálunk is gyűlik rendesen. Még nincs testvér, így nem szabadulok meg tőlük, mindenképpen úgy tervezem, hogy hamarosan újra szülök, így lesz helyük.
Aztán a barátnőimmel cserélgetünk is párat.
Később valószínűleg eladom, ha még nem lesznek divatjamúltak.
Én egy részét elraktam emlékbe, egy más részét eladtam amit lehetett, amit meg nem azzal nem szórakoztam tovább, elvittem a védőnői tanácsadóba, meg ruhagyűjtőpontba és kész.
Nekem nincs helyem hogy 3 gyerek divatjamúlt ruháit kerülgessem...
Szia
Én gyűjtöm őket. Van olyan amit én is kaptam, 8-9 évesek a lányok akik hordták, de nem mondanád meg róluk, hogy nem a mai divat szerint öltöztetem a 3 éves lányomat.
Esetleg annyiban, hogy nagyon sok a farmer ruci bennük :-D
Nem hiszem, hogy egy jó állapotú babaruháról 3-4 év múlva valaki azt mondaná, hogy ez kiment már a divatból.
Most várom a következő babát, (szerencsére kislány) így előreláthatólag 5-6 éves koráig 80%ban örökölt ruhákban fog járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!