Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a Huba névről?

Mit gondolsz a Huba névről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 22:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az enyém pont az! :)
2011. aug. 7. 14:54
 22/23 anonim ***** válasza:
62%

Ekkora barom indokokat! 7vezér, meg rágó... ez aztán az intelligencia! Inkább büszkeséggel töltene el, hogy ilyen szép magyar név létezik! De maradjatok csak a Kevin, Eszmeralda, Alfonzó és társai mellett!

Kedves kérdező, mindíg lesz, akinek nem fog tetszeni! Én is a Huba nevet választottam! :)

2011. aug. 10. 09:23
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nagyon szép név!

Baj hogy a hét vézérből is igy hivták az egyiket? Ez elég szörnyő! Az nem baj hogy a mai divatos nevek tucatjai őrült sorozatokból van? Na meg a rágó...haggyuk már...

Én nem ezt a nevet választom majd a fiamnak, de amit választottam az is a hét vezérből egyikük neve volt! És örömmel tölt el!

2013. márc. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!