Mit gondolsz a Huba névről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 22:16
11/23 anonim válasza:
Kislanyom nyuszija a Huba :)
Amikor el kezdett beszelni a sajat kis nyelven, volt egy idoszaka amikor minden huba volt.Akkor kapta az alvos nyuszijat es mondogatta hogy huba.
Igy Huba lett a neve :)
Nekem a rozsaszin kis nyuszi jut rola eszembe :)
12/23 anonim válasza:
Látjátok ez a baj, neked lehet eszedbe sem jut míg másnak meg igen...így sokan csúfolhatják.
13/23 anonim válasza:
De a Hubabuba nem is csúfolódás, az még egy aranyos becenév is lehet.
14/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, sőt jobban belegondolva még a vezetéknevünkhöz is passzol, de ha nem írod ki ezt a kérdést eszembe nem jutott volna ez a név.
16/23 anonim válasza:
Huba
nekem egy pulikutya jut róla eszembe.
17/23 anonim válasza:
Bocsi, de szörnyű... Egyébként szlovákul gombát jelent... na,meg a 7 vezér egyike. Nekem ennyi jut róla eszemb.
18/23 anonim válasza:
Nem tetszik ez a név. Egy nagydarab, szakállas ősmagyar jut eszembe. Ne haragudj érte...
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, dehogy haragszok, hiszen ezért kérdeztem, őszinte véleményeket vártam.
2011. márc. 8. 13:58
20/23 a_maestro_főnök válasza:
Eredeti. Aki eszembe jut , egy okos, szőke,kék szemű fiú. XD detélleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!