Tavaly csak gyesen voltam, kell adóbevallást csinálnom?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 10:28
2/10 anonim válasza:
Ha semmi más jövedelmed nem volt, se munka, se gyed, akkor nem kell. Ha bármelyik volt, akár csak szabikat kivetted, akkor kell.
3/10 anonim válasza:
a második válaszoló írta helyesen.ha semilyen más bevételed nem volt a gyes mellett akkor nem kell csinálni adóbevallást.
4/10 anonim válasza:
Ha nem volt olyan jövedelmed ami adóköteles, akkor nem kell adóbevallást csinálnod!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok. Semmilyen jövedelmem nem volt, csak a gyest kaptam. Akkor semmit se kell tennem, ez a lényeg, nem kell visszaküldenni semmit.
2011. márc. 6. 16:30
6/10 A kérdező kommentje:
visszaküldeni...
2011. márc. 6. 16:30
7/10 anonim válasza:
A pénzügyi jog tanárom szerint kéne csinálni akkor is, ha nem adóköteles, de én tavaly nem csináltam, pedig akkor is csak GYES-en voltam (egyetemista vagyok). De ezek szerint nem is kell. :)
8/10 anonim válasza:
Tavaly én is sokat jártam utána, mert mindenki mást mondott. Arra jutottam, jobb egy nullást aláírni és beadni, mint baj legyen....
9/10 A kérdező kommentje:
Inkább elküldtem, biztos ami biztos....nekem is mindenki mást mondott.
2011. máj. 20. 14:06
10/10 anonim válasza:
Ki volt vajon az a nagyon okos, aki lepontozott mindenkit, aki segíteni akart?
Csak hogy mindenki képben legyen, íme a NAV saját állásfoglalása a kérdésben:
A 3. pontban ír a gyesről.
Talán nem kér számon valamit a hivatal, amit saját álláspontja szerint sem kell megcsinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!