Akinek több gyermeke van (3,4 stb. ) mennyinél "állt meg"? Elmúlt vha az az érzés, hogy babára vágysz és szeretsz terhes lenni?
A harmadik babát várjuk, de már most tudom,hogy még egyet szeretnénk. Szerencsére a férjem is így gondolja, komoly anyagi nehézségeink nincsenek sose. Én imádok terhes lenni, és minden életkorukat szeretem a gyerekeimnek ( a kamaszt még nem tudom mert kamaszom még nincs:)).
Vajon el fog múlni valaha ez a vágy hogy szeretnék újra terhes lenni, gyermeket nevelni? 4-nél többre már úgy érzem nem jutna elég személyre szabott figyelem, így annál több nem hiszem hogy lesz.
És egyáltalán vajon miért alakul így hogy van aki ennyire megszereti az anyaságot a babavárást, gyereknevelést, van aki meg nem annyira? Legtöbb barátnőm és a környezetünk csak értetlenkedve csóválja a fejét hogy minek 3 gyerek (pláne 4) a mai világban. Még akik gyerekesek ők is úgy gondolják 1 max. 2 gyerek de több semmiképp.
Az érdekes az,hogy én se siettem el a gyerekvállalást nem éreztem hogy hú de anyuka típus lennék, de vhogy átalakult ez bennem.Bocsánat hogy ilyen hosszú lett, kiváncsi lennék más hogy gondolja, aki szintén nagycsaládos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!