Császáros anyukák, nektek mikor szedték ki a varratotokat? Hány nappal a szülés után?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 07:08
3/14 kisnita válasza:
Szombaton szültem, szerdán jöhettünk haza és pénteken kellett vissza menni varrat szedésre.
4/14 A kérdező kommentje:
Elsőtől:
Nekem egy hét után azt mondta a nőgyógy, hogy még nem szedi ki, hanem benzines-hintőporos otthoni kezelést javalt és 2 hétre rá rendelt vissza kontrollra.
Nem sok ez az idő vajon?Félek, hogy vmi gond lesz belőle.
Utolsónak: a magától felszívódó varrat az milyen?
Válaszokat köszi.
2011. márc. 4. 07:29
5/14 anonim válasza:
Nekem is egy hét múlva szedte ki a doki. A felszívódó varrat olyan, hogy felszívódik, s nem kell kiszedni.
6/14 anonim válasza:
Nekem hétfőn volt a műtét, és csütörtökön, tehát a 4. napon, mielőtt hazajöttünk volna, kihúzta a doki. Nekem olyan damilszerű volt, amit csak meghúzott az egyik végén, és szinte kicsusszant.
8/14 anonim válasza:
vasárnap szültem ,csötörtökön szedte ki a kapcsokat és aznap haza is jöttünk
10/14 anonim válasza:
Kedden szültem hétfőn szedte ki, ki szedte volna szombaton is, csak nem engedtek haza ezért mondta hogy még maradjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!