Ha megváltozik a GYED jogosultság 180napról 360-ra, akkor mi lesz azzal, aki az első babával TGYÁS, GYED, GYES-en van és utána egyből jön a 2. baba és nem dolgozik a 2 között?
Jár a tgy és a gyed a másodikra is, ha van munkaviszony. Munkám jelenleg van, vagyis munkaviszonyom, csak nem tudok visszamenni, mert megszünt a csoportom. Amíg babázom nem rúghatnak ki. Vagyis akkor a gyes alatt kell legkésőbb terhesnek lennem és onnan azonnal táppénz, hogy ne vonódjon a gyes napja le a következő gyedemből?
Nem akartam ilyen kis korkülönbséget. És mi lesz ha nem jön össze hamar vagy ha baj lesz? Ez magyarország. A bugrisok ellen van és így még mi is na jó, csak magamról beszélek, még én is bugrisszámba vagyok véve és jól megszivatnak. Igaza volt a kolleganőmnek, aki felvetette magát pár hónapra még hajdan, h meglegyen a 180 napja....és akkor ő még tandíjmentességet is kapott...én próbáltam tisztességes maradni és a végén még én járok rosszabbul?
Szia!
Remélem, hogy - ugyanúgy, mint a tandíjmentességnél - lesz "kifutó" jellege. Vagyis azokat még nem fogja érinteni, akik GYED, GYES folyósítása alatt várják a következő babát.
Hát, max azt tudom elképzelni, hogy akinek már van kiskönyve, azt nem érinti.
Vagy azt, hogy vmit mást is változtatnak a tv-be....mondjuk azt, hogy ne vegyék egy kalap alá azt aki évek óta folyamatosan dolgozik olyan bugrisokkal, akik a gyedért potyogtatják a babáikat.
Bár, ha az cél, hogy ne legyen még ennyi magyar ember se a földön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!