Passziv GYED-en vagyok. (2 gyerkőcünk van) Jár nekem gyás ill. gyed a 3. baba után is?
A passzív gyed alapján biztos, hogy nem jár semmi. A fenti linkről le lehet tölteni, amiben példákkal le van vezetve, hogy munkanélküli ellátásról ha jár valami milyen feltételekkel és hogyan jár.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem meg undorító dolog nem a kérdésre válaszolni, hanem ismeretlenül elítélni vkit, csak mert bevállalja a 3. babát. Azt gondolom, dícséretes, h a mai világban meri vállalni, mert ez azzal jár, h magától von meg egyre több és több dolgot (legyen az anyagi, vagy más egyéb pl szabadidő), és még nagyobb felelősség nyomja majd a vállát.
Kérdező: Ne haragudj, nem tudom a választ, de engem is érdekelne! (bár nem vagyok ilyen helyzetben) Viszont nem tudtam "szó nélkül elmenni" az előző válasza mellett!
Bocs, azóta már írt más is.
Természetesen az első válaszadóra gondoltam.
Szia!
Erre az oldalra írd be a jelenlegi helyzeted, ezen az oldalon szokott válaszolni egy "szakbarbár" néven futó emberke, aki nagyon vágja a témát, tőle kérdezz. De ha visszaolvasol kicsit, szerintem meg is találod a választ rá.
Egyébként szerintem kaphatsz, ha álláskeresési járadékról mész szülni, mert az előző 2 évet is nézik, és én úgy tudom, hogy az "aktív" Gyed is biztosított jogviszonynak számít, de ez nem tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!